Courtois: Még sok meccs van hátra, de több ilyen hiba nem fér bele

Solari mellett a játékosok is megosztották gondolataikat a Girona elleni meccs lefújását követően.

Thibaut Courtois
„Úgy gondolom, hogy az első félidőben jól futballoztunk, habár nem pörögtünk olyan intenzitással, mint az Atlético vagy az Ajax ellen. A második félidőben sokkal jobb volt a Girona. Nem tudom, hogy mi történt velünk 1-1 után, de nem reagáltunk jól, teljesen kicsúszott a kezünkből az irányítás. Aztán megszerezték a második góljukat. Nem láttam, hogy jogos volt-e a büntető, de nagyon sajnálom, hogy nem tudtam kivédeni. Egy kapust mindig frusztrálja, ha hozzáér a kezéhez a tizenegyespontról leadott lövés, de nem tud hárítani. Még semmi sincsen elveszve, hosszú a bajnokság, viszont több ilyen hiba nem fér bele. A szöglet az utolsó percekben? Nem gondolkoztam, csak felugrottam. Sajnos nem sikerült.”

Lucas Vázquez
„Az elmúlt egy hónap arról szólt számunkra, hogy heti két meccset kell játszanunk, folyamatosan a maximumon pörögve. A mai vereség talán ennek köszönhető. Természetesen bosszant minket a mai eredmény, de nincs miért pánikba esnünk. Motiváltak vagyunk, és még rengeteg meccs van hátra. Még semmi sem dőlt el. A kezdőtizenegy? Ez az edző hatáskörébe tartozik, de egyébként nálunk nincsen A és B csapat, csak a Real Madrid.”

„Az első félidőben nagyon jó volt a csapat, de azzal, hogy nem szereztük meg a második gólt, teljesen nyílt maradt a mérkőzés. Később aztán fölénk kerekedett a Girona.”

Álvaro Odriozola
„Ezek nehéz pillanatok a csapat számára, mert véget ért a jó szériánk. Önkritikát kell gyakorolnunk, ugyanakkor a Real Madridot sosem szabad leírni. Az ilyen helyzetekben tudja egy csapat megmutatni az igazi erejét. Csak egy csatát veszítettünk el, nem a háborút. Mindhárom versenysorozatban ott leszünk a legvégsőkig.”

„Nem kereshetünk kifogásokat, nem foghatjuk a mai vereséget a sűrű menetrendre. Nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel, a Girona viszont igen. Megérdemelten győztek, a második játékrészben sokkal jobb futballt produkáltak, mint mi.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…