Solari: Mindent megteszünk azért, hogy csökkentsük a hátrányunkat

Santiago Solari megtartotta szokásos mérkőzés előtti nyilatkozatát, melynek során az összecsapás és az ellenfél mellett beszélt Ramos sárga lapjáról és a bajnoki küzdelemről is.

„Nagyon jó formában vagyunk. Imádunk versenyezni, ez pedig az idény egy rendkívül izgalmas szakasza. Egységesek vagyunk, teljes mértékben a győzelemre koncentrálunk.”

„Tudjuk, hogy a Girona egy nagyon veszélyes csapat, sajátos játékrendszerrel, amit rendkívül jól tudnak alkalmazni. Nagyon figyelnünk kell és az egész mérkőzésen készenlétben kell állnunk, ha mi akarunk irányítani és nem szeretnénk nehéz pillanatokat. Várjuk a holnapi meccset, hogy újra versenyezhessünk és mindent beleadhassunk.”

„A hátrányunk ledolgozása nem rajtunk múlik. Mi csak azt tudjuk irányítani, ami holnap déltől a pályán történik, ami egyébként egy szokatlan kezdési időpont számunkra. A motivációnk megvan, versenyezni akarunk és jó munkát akarunk végezni, hogy megszerezzük a három pontot a szurkolóink előtt, akik remélhetőleg korán felkelnek és eljönnek a stadionba.”

„Örülök, ha valamelyik kollégám szerződést hosszabbít, de a futball mindig a következő mérkőzésről szól. Mindannyian erre a találkozóra koncentrálunk, a csapat pedig megfelelően áll az összecsapáshoz. Én három hónappal ezelőtt újítottam meg a szerződésem, 2021-ig köteleztem el magam. Most csak a napi munkavégzésre koncentrálunk, a legfontosabb kötelék, ami a szakembereket a klubjaikhoz köti, az pedig az akarat, hogy mindent beleadjanak. És teszik ezt a világ minden szeretetével és elkötelezettségével.”

Solari

„Vinícius nagyon fiatal, nagyszerű jövő áll előtte. Örülünk, hogy itt van, elégedettek vagyunk vele. Minden csapattársa segít neki, ők is megérdemlik a dicséretet azért, ahogy támogatják és erősítik a játékát.”

„Ramos lapja? Nem mi hozzuk a szabályokat. Nem fogok ilyen helyzeteken tűnődni. Ramos megadta a magyarázatát, egyértelműen elmondta, hogy a szabálytalansági kényszerről beszélt, nem a sárga lap kikényszerítéséről. Ezzel mindent elmondott, amit tudnotok kell, ennyi. Ráadásul trükkös kérdést tettek fel neki. Nem gondolkodunk sárga lapok szándékos kikényszerítésében, csak a következő meccs érdekel minket.”

„Asensio képes bármely támadó pozícióban játszani, ezzel pedig tisztában van. A tehetsége és karaktere lehetővé teszi, hogy támadó középpályásként is megállja a helyét. Nagyon erősen tért vissza a sérülése után. Döntő szerepe volt az előző mérkőzésen, rendkívül fontos gólt szerzett mind a párharc, mint pedig az önbizalma szempontjából. Nagyon tehetséges játékos. Örülünk neki és annak, hogy ilyen remek formában tért vissza a csapatba.”

„Üldöz minket az Atlético, a Sevilla és az Alavés, mi pedig a Barcelonát próbáljuk befogni. Mindent megteszünk azért, hogy csökkentsük a hátrányt és pontokat gyűjtsünk. Mi akarunk lenni a csapat, amelyet mindenki üldöz.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…