Solari: Marcelo remekül dolgozik, mindannyian szeretjük, a klub ikonja

Santiago Solari az Ajax elleni összecsapás előtt is a sajtó munkatársainak rendelkezésére állt. Az argentin szakember beszélt a mérkőzésről, az ellenfélről és néhány játékosáról.

„Azt szeretném, ha ugyanolyan fegyelmezett játékot mutatnánk be a pályán, mint amilyet néhány nappal ezelőtt. A játékosoknak is ugyanez a szándéka, mivel a labdarúgás a napról napra való építkezésről szól. Alázattal és ugyanolyan szellemben állunk ehhez a találkozóhoz, mint a legutóbbi meccseinkhez.”

„Nagyszerű emlékeink vannak erről a stadionról. Azt a bizonyos BL-győzelmet követően sok címet nyertünk, reméljük, hogy ez a meccs is ezt a trendet követi.”

„Nem gondolom, hogy az Ajax rossz periódusban lenne, ezzel nem értek egyet. Jó idényt futnak, a csapatukban van néhány igazán kiváló, összeszokott játékos. Minden ellenfelet tisztelni kell, mivel ők is megérdemelten nyerik a meccseiket.”

Solari

„Ilyen ez a szakma. Ha veszítesz, minden rossz és reménytelen, ha nyersz, akkor minden rendben. Mi, akik belülről látjuk a csapatot, csak a versenyzésre koncentrálunk, most pedig itt a következő mérkőzés. Csak erre figyelünk, ez most egy nagyon fontos találkozó. Mi, az edzők és a játékosaink is így látják a dolgokat, ez pedig így van rendjén.”

„Sergio Ramos egy bámulatos karakter, rendkívül erős benne a versenyszellem, nem véletlen, hogy ilyen sokszor szerepelt már a csapatban. Ez a történelmi Real Madrid csapat magán hordozza a karakterét, reméljük, hogy még sok mérkőzésen élvezhetjük a játékát a jövőben is.”

„Mercelo nagyszerű játékos, a második számú kapitányunk. A klub ikonja, aki mindig a Real Madridot helyezi előtérbe. Remekül dolgozik, ahogy a többi játékos is. Mindannyian szeretjük és mindig mosolyogva végzi a munkáját.”

„Reguilón és Vinícius? A keretünk minden tagja készen áll pályára lépni bármelyik mérkőzésen.”

„Mindenki fontos. Az erőnléti edzők, az orvosi csapat, a fizioterapeuták és mindenki más, aki velünk dolgozik és különböző dolgokban segít nekünk, beleértve a klub média részlegének dolgozóit is. Mindenki a legjobb tudása szerint dolgozik a saját területén azért, hogy a játékosok a lehető legjobban érezzék magukat. Mindenkinek jár a dicséret, de a legnagyobb a játékosoké, ők azok, akik a szívüket-lelkület beleadják a pályán.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK