2020. July 15., Wednesday

Solari: A Real Madrid sosem adja fel

  • É. Csongor (Veidt)
  • Feb. 4, 2019, 12:22 a.m.
A csapat vezetőedzője, Santiago Solari értékelte az Alavés elleni győztes bajnoki mérkőzést.

A meccs értékelése: „Ma megvolt bennünk a kellő sikeréhség, melynek következtében sikerült csökkentenünk azt a távolságot, amely az éllovastól választ el minket. Ez mindenképpen pozitív. Meg vagyok győződve arról, hogy a legvégsőkig harcban leszünk mindhárom trófea megszerzéséért. Sosem adjuk fel, ahogyan azt már az előző hetekben is bebizonyítottuk. Birtokunkban van a kellő tapasztalat és motiváció, hogy nagy dolgokat vigyünk véghez. Minden meccset meg akarunk nyerni.”

Vinícius: „Nagyszerű meccse volt, boldogan jött le a pályáról. Ahogy már mondtam, nagyon elégedettek vagyunk a folyamatos fejlődésével, amelyben természetesen a tapasztaltabb csapattársainak is nagy szerepe van, hiszen folyamatosan segítik őt a tanácsaikkal. Hogy ott lesz-e a keződcsapatban a Barcelona ellen? Még semmit sem árulok el ezzel kapcsolatban.”

Felkészülés az El Clásicóra: „Nincs sok időnk, de a menetrendről és a beosztásról nem mi döntünk. Mi annyit tehetünk, hogy a rendelkezésre álló idő alatt elvégezzük a lehető legjobb felkészülést.”

Bale pozíciója: „Nehéz dolgunk volt, mert az Alavés remekül védekezett és szervezetten végezte a letámadást. Nem volt sok a rendelkezésre álló terület. A második félidőben váltottunk, mert meg akartam nézni, hogy Vinícius milyen teljesítményre képes a jobb oldalon játszva. Bale-nek semmilyen problémája nincs azzal, hogy a bal szélen kell futballoznia. Az, hogy itt vannak ők ketten, illetve Mariano és Marco, azt jelenti, hogy rengeteg opció közül válogathatunk a játékrendszer kiválasztásakor.”


Hozzászólások

Tabella