Solari: Sajnálom azokat, akik csak a múlt héten vették észre Karim tehetségét

A Real Madrid trénere nyilatkozott a Girona elleni, továbbjutást érő kupameccs lefújását követően.

A mérkőzés: „Solari-hatás? Minden dicséret a játékosokat illeti meg. Nagyszerű meccset játszottak, tehetségüket felhasználva megbirkóztak a feladattal. Mindkét mérkőzésen diadalmaskodtunk egy rendkívül erős csapat ellenében. Elégedett vagyok a ma látottakkal, ahogy összességében az egész párharccal is.”

Elődöntők: „Rajtunk kívül három kiváló csapat maradt a sorozatban. Mindkét elődöntő remek és izgalmakkal teli mérkőzéseket hoz majd. Mi nagyon izgatottak és lelkesen vagyunk, nagyon várjuk már a sorsolást. Ahogy már elmondtam, mindegyik sorozatban az első helyen szeretnénk végezni, ez pedig azt jelenti, hogy minden lehetséges ellenfelet felkészülten kell várnunk. Ez a fajta versenyszellem, ez a sikeréhség jelenti a Real Madrid filozófiájának alapját. Minden meccs egy újabb csata. Hiszek abban, hogy helyes úton járunk.”

Benzema: „Ugyanezt a Benzemát láttuk végig az elmúlt években. Sajnálom azokat az embereket, akik csak a múlt héten vették észre Karimot. Elképesztően tehetséges, s mindig alárendeli magát a csapatérdeknek. Nagyon örülök a góljainak, kiváló formában van.”

Bale: „A sérüléssel bajlódó játékosoknak mindig időre van szükségük, hogy újra formába lendüljenek. Most az a helyzet, hogy majdnem mindenki egészséges, de a pályára csak tizenegy játékost tudok felküldeni, illetve három cserét. Bárcsak több lehetőségem lenne változtatgatni, hiszen minden játékosnak az a vágya, hogy minél többet játsszon.”

Változás a Sevilla elleni meccs óta: „Nagyobb jelentőséget tulajdonítotok ennek, mint kellene. A Sevilla elleni győzelmet megelőzően is voltak olyan meccsek, ahol jól. A Real Madrid sosem adja fel.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK