Solari: Vallejo kivételével minden játékos bevethető

A Real Madrid trénere, Santiago Solari a Girona elleni második kupameccs előtt tartott sajtótájékoztatót.

Várakozások a meccs előtt: „Mindhárom fronton esélyesek vagyunk a végső győzelemre. Ez a célunk: mindent megnyerni. Úgy látom, hogy a játékosaim nagyon elkötelezettek, és bizonyítani szeretnének a szurkolóknak. Ami a Gironát illeti, nagyon nehéz mérkőzésre számítok. A célunk az, hogy hasonló teljesítményt nyújtsunk, mint az ezt megelőző meccseken, ugyanakkor azzal is tisztában vagyunk, hogy a Girona bármelyik csapatnak képes problémákat okozni. Egyetlen percre sem lankadhat a figyelmünk.”

Vinícius kontra Bale: „Minden játékosnak megvannak a maga erősségei, ahogy minden meccs más, mint a többi. A jó hír az, hogy Vallejo kivételével minden játékosom bevethető állapotban van.”

Vinícius Júnior: „Nagyon elégedettek vagyunk azzal a fejlődéssel, amit Vinícius produkál a közelmúltban. Ez csak még inkább fokozzá a csapaton belüli versenyt. Csodálatos kerettel dolgozhatok, és mindig úgy állítom össze a kezdőcsapatot, hogy az megfeleljen az aktuális kihívásoknak és körülményeknek. Ha egy játékos kimarad a csapatból, az nem azt jelenti, hogy elégedetlen vagyok vele. Akik kevesebb lehetőséghez jutnak, csak annyit tehetnek, hogy a maximumot nyújták az edzéseken, és megpróbálják kihasználni az esélyt.”

Sergio Ramos állapota: „Az Espanyol ellen kapott rúgás elég kemény volt, de szerencsére csak egy karcolás az egész. Sergio jól van, gond nélkül edzett ma.”

Guardiola nem sorolta az elmúlt tíz év három legjobb csapata közé a Madridot: „Nem is kell egyetlen évtizeden marakodnunk, hiszen a Real Madrid az évszázad legjobb klubja. Ez annak köszönhető, hogy sosem, semmilyen helyzetben nem becsüljük alá az ellenfeleinket.”

Érdeklődés Luka Jović iránt„Erről nem tudok mondani semmit.”

Morata az Atlético Madrid játékosa lett: „Ezzel kapcsolatban csak annyit tudok elmondani, hogy egy futballistánál alapkövetelmény a profizmus, tehát mindig az aktuális klubod lesz számodra az első számú. Persze megeshet, hogy szerelembe esel, ahogy én a Real Madriddal.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK