Solari: Karim mindenki számára látványossá tette ezt a meccset

Santiago Solari megtartotta szokásos mérkőzés utáni sajtótájékoztatóját az Espanyol elleni győzelmet követően. Az argentin szakember kiemelte Karim Benzema teljesítményét, de dicsérte csapatát és biztatta azokat, akik most nem jutottak lehetőséghez.

„Az egyik kollégátok az imént mondta, hogy a Karim név azt jelenti, nagylelkű. Ezt eddig nem tudtam. Játékosként is ilyen, jobbá teszi a társait. Nagyszerű éve van, ezt a meccset pedig mindenki számára látványossá tette. Aki kötődik a Real Madridhoz, élvezte, de aki csak szereti a futballt, az is.”

„A csapatteljesítményt is el kell ismerni, hiszen négy gólt lőttünk, tökéletes volt. Jó első félidőnk volt, bár egyetlen lehetőségük adódott, amiből gólt is szereztek. A második játékrészben továbbra is a saját játékunkat játszottuk. A mérkőzés képe Varane kiállítása után megváltozott.”

Solari

„Minden játékos fontos a keretben. A csapat az alkotóelemeiből áll össze, mindenkitől arra van szükségünk, hogy készen álljon a játékra. Így tudunk versenyképesek maradni és meccseket nyerni.”

„Játszottunk néhány jó mérkőzést az elmúlt időszakban, egy ideje nagyon jól dolgozunk. Igaz, hogy ezen a három találkozón álltak össze a darabok, gólokat szereztünk. Az egész csapat óriási erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy továbbjussunk a kupában és a BL-ben.”

„A héten meg fogjuk vizsgálni Sergio sérülését. Reméljük, hogy csak egy kisebb rúgás, az orvosoknak holnap meg kell vizsgálniuk őt.”

„Minden olyan játékosnak nehéz, aki nem lép pályára, ez érthető. Kiállítottak egy játékost, meg kellett erősítenünk a védelmet.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK