Lucas Vázquez: Örülök, hogy sok lehetőséget kapok

Lucas Vázquez, a Real Madrid támadó középpályása egy promóciós eseményen vett részt, ahol válaszolt néhány újságírói kérdésre a csapattal kapcsolatban.

„A legjobb úgy pályára lépni a kupában és a BL-ben, hogy jól teljesítesz a bajnokságban. A csapatnak szüksége van egy jó sorozatra, mint ez a mostani, így lehet címeket nyerni. Mindhárom versenysorozatban megtesszük, amit tudunk. Kulcsfontosságú, hogy mindenhol mindent beleadjunk.”

„Most úgy néz ki, minden rendben van. Az év elején volt egy kis kizökkenés, ami nem segített, de jó meccseket sikerült hoznunk, ezt akarjuk folytatni tovább. Ha így haladunk, nagy dolgokat vihetünk véghez.”

„Az új edző érkezése óta komolyabb szerep hárul rám, jól érzem magam. Egy labdarúgónak szüksége van a pályán töltött percekre, hogy megmutassa a legjobb formáját. Én megkapom a lehetőséget, aminek nagyon örülök.”

„Sergio egy nyugodt srác, de mindig kiáll a fontos pillanatokban. Örülünk, hogy itt van velünk, reméljük, hogy ez még sok évig így marad. Vinícius Jr. pedig egy vakmerő kölyök, nagyon határozott és nem fél megküzdeni senkivel. Ez ad nekünk valami különlegeset.”

Lucas

„Ez az első év, hogy használjuk a VAR-t, időt kell adnunk neki. Igazságosabbá teszi a futballt, meg kell próbálnunk javítani rajta. Hinnünk kell abban, hogy egy olyan eszközzé válik, ami igazságot hoz a futballba, bíznunk kell benne.”

„Solari fontossága? A döntéseivel és a kezdőivel épp ezt mutatja nekünk. Mindenkinek megadja az esélyt az adott játékos teljesítményének megfelelően, ez pedig jobbá tesz minket. Az edző az, aki a döntéseket meghozza, aki irányítja a csapatot, segít a játékosoknak egy magasabb szint elérésében. Ez csapatszinten hoz eredményt. Remélem, hogy ez az idény végéig így lesz, hiszen így nyerhetünk címeket és minden madridista ezt akarja.”

„Ha meccseket akarsz nyerni, futnod kell. Ez látható tőlünk is, az egész csapattól. Alig várjuk, hogy támadjunk és védekezzünk. Mindig hozzáteszünk egy kis pluszt, ha pedig jól csináljuk a dolgunkat, megnyerjük a mérkőzéseinket.”

„Nincs már sok idő a téli átigazolási piac végéig, egyébként pedig a legjobb erősítés, amit kérhetünk, az a sérültjeink visszatérése. Örülünk, hogy visszakapjuk őket, remek keretünk van.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK