Quique Setién: Mindig a Real Madrid volt az a csapat, amit le kell győzni

A Real Madrid ezúttal Sevillába látogat, ahol a Real Betis lesz az ellenfele a spanyol bajnokság aktuális fordulójában. Az összecsapás előtt a Betis trénere is válaszolt az újságírók kérdéseire.

Real Madrid: „Nem figyelem folyamatosan, hogy mi történik a Madridban, ugyanígy a Barcelonát vagy az Atléticót sem. Minden csapat más formában futja az idényt, ebben a szezonban pedig sokkal kiegyenlítettebb a helyzet, erre már rég volt példa. A Real Madrid mindig a Real Madrid. Mindig az a csapat volt, akit le kell győzni. Manapság nem könnyű egymás után két meccset megnyerni, de a Real Madridról beszélünk. Még ha rosszul is játszanak, gurítanak hármat annak az ellenfélnek, aki megnehezítette az életüket. Igaz, hogy tavaly szárnyaltak, most pedig egy kicsit többet szenvednek, de ez velünk is bármikor megtörténhet.”

Isco: „Az, hogy játszik-e vagy nem, az edzőn múlik, ahogy ezt ő egyértelművé is tette. Ezért fizetik. Velem is ugyanez a helyzet.”

Setien

A keret: „Látni fogjuk Júniort, mivel majdnem teljesen rendben van. Nem hirdetünk keretet a meccs napjáig. Feddal esetében reméljük, hogy semmi komoly nem történt. Sidnei és Kaptoum nem lesz bevethető, de Júnior esetében még mérlegelünk, hogy kockáztassunk-e.”

Játékrendszer: „Szerintem minden általunk alkalmazott rendszer jól működik. Elégedettek vagyunk a helyzetünkkel, de mindig lehet javulni.”

A mérkőzés: „Ugyanazt fogjuk csinálni, mint a többi meccsünkön, nincsenek nagy változások. Megpróbálunk a lehető legkevesebb dolgot megváltoztatni, bátran kell játszanunk, ragaszkodnunk kell az elveinkhez, komolyságra lesz szükségünk.”

Forrás: MARCA, AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK