Brahim: Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni ezért a klubért

Új játékosok érkezése esetén szokás, hogy a bemutatást övező eseményeket követően az új szerzemény a Realmadrid TV riporterével is leül beszélgetni. Ez Brahim Díaz esetében sem volt másképp.

Brahim, légy üdvözölve a Real Madridnál. Hogy érzed magad?
Jól, kiskorom óta erről álmodoztam, hogy a világ legjobb klubjában lehessek, ami olyan sok trófeát nyert. Most meg fogom próbálni segíteni a csapattársaimat kemény munkával, alázattal, annyira, amennyire csak lehetséges, a többi majd jönni fog.

Mi motivált téged a Real Madridba igazolásban?
Hogy továbbra is megéljem az álmaimat és minden lehetséges címet megnyerjek. Illetve az is, hogy a világon a legjobb klub történelmének része lehessek.

Mire gondolsz, amikor a 13 európai serlegre tekintesz?
Csodálatos. Minden Real Madrid játékos számára hatalmas kihívás, hogy annyi BL-címet nyerjen ennek a történelmi klubnak, amennyit csak lehet. Megmagyarázhatatlan, kivételes érzés látni ezt a trófeát, tudva azt, hogy ezt nekünk is meg kell majd nyernünk.

Amit tapasztalsz most, felelősséggel tölt el? Kihívást jelent?
Amit itt elértek, azt kemény munkával, alázattal és csapategységgel tették. A kihívás az, hogy minden lehetséges trófeát megpróbáljunk megnyerni ennek a nagyszerű klubnak.

Brahim

A jelenlegi BL-címvédőhöz csatlakoztál. Mit adhatsz a csapatnak?
Nem szeretem magam jellemezni, de azt tudom, hogy kemény munkával és alázattal járulhatok hozzá a sikerekhez, megpróbálok annyi gólt szerezni és annyi gólpasszt adni, amennyit csak lehetséges.

Támadó vagy, illetve egy sokoldalú középpályás. Hogy érzed a legjobban magad a pályán?
Minden támadó pozícióban. Nagyon szeretek a csatárok mögött játszani. A támadó játékot szeretem, a kettő az egy ellen szituációkat, megérkezni a második vonalban, gólokat szerezni. A gólok és a gólpasszok nagyon fontosak egy olyan klub számára, mint a Real Madrid.

Az angol bajnokságban 17 évesen debütáltál és már játszottál a BL-ben is. Ezek a tapasztalatok hogyan segíthetnek a Real Madridnak?
A Madrid a világ legjobb klubja, ahol minden héten a legmagasabb szinten kell játszanod. Meg kell próbálnod gólokat szerezni, gólpasszokat adni, de ami még ennél is fontosabb, a csapategység részévé válni, ami a címek megszerzéséhez vezet. Nagyszerű játékosok, világsztárok vannak itt. Én is egy nagy klubtól érkeztem, de ez egy újabb előrelépés.

Mit szeretnél megnyerni a Real Madriddal?
Minden lehetséges trófeát. A BL nagyon fontos itt, az elmúlt öt évben négyszer megnyerték, az elmúlt három évben pedig a BL-t és a klubvilágbajnokságot is. Ez nagy kihívás, de ezen az úton kell haladnunk tovább, meg kell próbálnunk a lehető legtöbb címet megnyerni ennek a klubnak.

Gyerekként milyen poszterek voltak a szobádban?
Mindegyik Madrid-poszter volt, a megnyert BL-ek. De a legnagyobb egy Sergio Ramost ábrázoló volt. Az, hogy most vele dolgozhatok, igazi megtiszteltetés. Meg fogok próbálni mindent beleadni a csapatért, a kellő alázattal.

Mit üzennél a szurkolóknak?
Köszönöm a rengeteg üzenetet, amit az érkezésem kapcsán kaptam. Remélem, hogy kemény munkával és alázattal a legjobbamat tudom adni ennek a nagyszerű klubnak, ami a világ legjobbja. És azt is, hogy a lehető leghamarabb játszhatok a Bernabéuban, hogy én is hozzájáruljak, hogy büszkén viseljétek ezt a címert. Hala Madrid!

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK