Solari: A papírmunkától függ, hogy Brahim pályára lép-e holnap

A Real Madrid trénere, Santiago Solari nyilatkozott a Leganés elleni kupamérkőzést megelőzően.

Király-kupa: „Ez a sorozat pont ugyanolyan fontos számunkra, mint bármelyik másik. A célunk a végső győzelem, a trófea magasba emelése. Természetesen minden versenysorozatnak és minden mérkőzésnek megvannak a maga sajátosságai, de a célkitűzéseink között mindig a győzelem és a maximális erőfeszítés szerepel.”

Modrić kijelentései„A pályán és a pályán kívül is mindig nagyon elegánsan viselkedik. A Real Madridnál mindenki elismeri a saját felelősségét a kialakult helyzetben, hiszen csakis egységben lehetünk sikeresek. Ez nemcsak a játékosokra vonatkozik, hanem mindenkire. Az a feladatunk, hogy jobbá váljunk, hogy kevesebbet hibázzunk és hogy sokkal hatékonyabbak legyünk támadásban.”

Brahim Díaz: „Nagyon örülünk, hogy itt van, a lehető legjobb döntést hozta meg a karrierje szempontjából. Remekül dolgozott a mai tréningen. Az adminisztratív papírmunkától függ, hogy pályára lép-e holnap.”

VAR: „A videóbíró-rendszer sikeressége a szabályok egyértelműségétől függ. Ha egy adott típusú helyzetet vagy döntést mindig ellenőriznének, az sokkal könnyebbé tenné a megértést a játékosok, a szakemberek és a sajtó munkatársai számára. Lassan időszerű lenne, hogy tökéletesítsék a rendszert. Ami a legutóbbi meccsünket illeti, mi nem panaszkodtunk, csak saját magunkat védtük, ehhez pedig feltétlenül jogunk van.”

Edzőség: „Fantasztikus dolog a Real Madrid alkalmazottjának lenni. Nemcsak a kispadról beszélek, itt bármilyen munka megtiszteltetés lenne számomra, hiszen nagyon szeretem a klubot. Mindenki elkötelezetten teszi a dolgát, hogy sikeresek lehessünk. Látnotok kellene, ahogyan a kertészek dolgoznak.”

Téli érkezők: „ Nem az én feladatom, hogy a klub átigazolási politikájáról beszéljek. Nekem a rendelkezésre álló játékosokból kell kihoznom a maximumot. Vagyunk, akik vagyunk, és minden edzésen a fejlődés jegyében dolgozunk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK