Brahim: Kizárólag itt akartam játszani

Megtörtént Brahim Díaz, a Real Madrid legújabb szerzeményének bemutatása a Santiago Bernabéu elnöki páholyában. A középpályás, aki a 21-es számú mezt fogja viselni, 2025. június 30-ig kötelezte el magát új klubjához.

Miután az eseményen megjelentek a játékos emlékezetes pillanatairól szóló videót megtekintették, Florentino Pérez szólalt fel. „Üdvözöljük új játékosunkat, Brahim Díazt, egy tehetséges, csodás játékost, remek személyiséggel, aki egy arról álmodozik, hogy ebben a mezben, ezt a címert védve lesz sikeres futballista.”

Brahim

„A Real Madrid sorozatban harmadszor nyerte meg a Bajnokok Ligája – klubvilágbajnokság párost, az elmúlt öt évben negyedszer. Mindig elmondom, hogy a madridistáknak értékelniük kell ezt a sikersorozatot.”

„Tovább építünk egy olyan Real Madridot, amely készen áll arra, hogy lenyűgözze a jelenlegi és jövőbeli Real Madrid szurkolókat. Ezért is szeretném kifejezni óriási elégedettségemet egy olyan játékos érkezése kapcsán, aki ilyen különleges tehetséggel rendelkezik, és aki az általa birtokolt értékeknek köszönhetően nagyon fontossá válhat a csapat számára.”

„Kedves Brahim, ezt a címert választottad a rengeteg nagyszerű klubé közül, akik szerettek volna leigazolni téged. A világ legnagyobb elvárásaival rendelkező klubjához érkeztél. Komoly kihívás áll előtted, de már be tudtad bizonyítani, hogy készen állsz. Az itteni szurkolók mindent meg fognak adni neked ahhoz, hogy büszkén tartozhass a világ legnagyszerűbb futball-legendájához.”

Brahim: „Ez életem legfontosabb napja, ahhoz a klubhoz csatlakoztam most, amelyről gyerekként álmodoztam. Ez a legjobb ajándék, amit remélhettem. Amikor úgy döntöttem, hogy elhagyom a Manchester City együttesét, három dolgot vettem figyelembe. Először is azt, hogy a Real Madridban játsszak, másodszor azt, hogy a Real Madridban játsszak, harmadszor pedig azt, hogy a Real Madridban játsszak. Nem akartam máshová menni, lehetetlen ennél jobb klubban játszani.”

Brahim

„Megértem, hogy ennek a címernek a viselése egyenlő a folyamatos győzni akarással és azzal, hogy a lelkedet is kiteszed a pályán a világ legjobb klubjáért. Megígérem, hogy az első pillanattól kezdve 100%-ot fogok nyújtani, szeretném megköszönni a belém fektetett bizalmat. Köszönöm a családomnak, megpróbálom boldoggá tenni őket karrierem ezen szakaszában. Köszönöm mindenkinek és hajrá Madrid!”

Az elnöki páholyban való szereplést megelőzően Brahim Díaz Florentino Pérez társaságában aláírta szerződését a vezetőségi tárgyalóteremben. Az aláírás után a középpályás ajándékba kapott egy órát, egy makettet, amely a Santiago Bernabéut ábrázolja és egy mezt, amelyen a 21-es szám és a neve szerepel.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK