2019. June 25., Tuesday

Brahim: Készen állok, alig várom a kezdést

  • Gy. András
  • Jan. 7, 2019, 5:12 p.m.
Brahim Díaz a bemutatását követően megtartotta első sajtótájékoztatóját a Real Madrid játékosaként. Az eseményre Emilio Butragueño, a klub nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója, korábbi legendája kísérte el.

Brahim:

„Ez egy különleges nap nekem és a családomnak. Kivételes és felejthetetlen. Nagyon boldog vagyok, alig várom, hogy játszhassak.

„Az edző rendelkezésére állok, szeretnék már elindulni, játszani, de az edző hozza meg a döntést. Nagyszerű világklasszis játékosok vannak itt, az új csapattársaim csodásak és nagyon boldog vagyok.”

„Nem kellett kétszer mondani, hogy lehetőségem van ide igazolni. Csak a Real Madridra gondoltam, nem volt más opció a fejemben. Itt akarok sikeres lenni, nagy szerepet akarok játszani a sikerekben és segíteni akarom a csapatot.”

„Nagyon hálás vagyok a Manchester City-nek, mivel értékeltek engem, de boldog vagyok, hogy a világ legjobb klubjában lehetek, nagy dolgokat akarok itt véghez vinni. Alig várom a kezdést.”

„Játékosként Önöknek kell megítélniük engem. Ez egy álmom beteljesülésének kivételes és boldog pillanata, a legjobbamat akarom adni a csapatnak. Azzal a szándékkal jöttem, hogy álljak az edző rendelkezésére, aki a végső döntéseket meghozza. Készen kell állnom, keményen kell dolgoznom, alázatot kell tanúsítanom.”

Brahim

„A Real Madrid a világ legjobb klubja, minden játékos számára egy álom, hogy itt játsszon. Egy ilyen lehetőség csak egyszer adódik az életben, ezt pedig meg kell ragadni és ki kell használni.”

„Itt vagyok, boldog vagyok, hogy a világ legjobb klubjában lehetek, mindent bele akarok adni, amit csak tudok, keményen akarok dolgozni, sikeréhesen, a percek pedig jönni fognak. A játéklehetőséget kemény munkával lehet kiérdemelni, én megpróbálom majd a legjobbamat nyújtani. Ez a klub a csúcs, minden játékosnak így kell tennie. Megpróbálunk címeket nyerni, ezért vagyunk itt.”

„Az edző rendelkezésére állok, a támadóharmad bármely posztján jól érzem magam, ahol kell, ott játszom. Nem szeretem magam körülírni játékosként. Isco és Asensio két nagyszerű játékos. Közel leszek hozzájuk, tanulni fogok tőlük. Éhes játékos vagyok, aki játszani akar.”

„Készen állok, szeretném megkezdeni az edzéseket és találkozni akarok a társaimmal. Nagyszerű öltöző ez, hatalmas sztárokkal, akiktől tanulni kell. Készen állok, a játékpercek pedig lassan jönni fognak.”

Brahim

„A jelenlegi helyzet? Három BL-t nyert a csapat sorozatban, öt év alatt négyet. Nem szabadna kételkedni ezekben a játékosokban, mivel világklasszisok, én pedig meg fogok próbálni a lehető legtöbbet segíteni a csapatnak.”

Butragueňo:

„Örömmel köszöntelek téged az új otthonodban. Beteljesítetted egy álmodat. A tehetséged, lelkesedésed alapvető fontosságú számodra Real Madrid játékosként. Ez egy nagyszerű kihívás, az elvárások magasak, de meg vagyunk győződve róla, hogy készen állsz és sok siker vár rád. Gratulálunk és sok szerencsét.”
 


Hozzászólások

Tabella