Carvajal: Elvesztegettünk két pontot

Hárman nyilatkoztak a tegnapi, Villarreal elleni mérkőzést követően.

Dani Carvajal
„Volt legalább kettő komoly helyzetünk, melyekkel 1-3-ra módosíthattuk volna az állást, de nem tudtunk élni a lehetőségekkel. Lényegében elvesztegettük ezt a két pontot, ami nagyon dühítő. Minden pontra szükségünk lenne, ha lépést akarunk tartani a listavezetővel. Az igaz, hogy ebben a stadionban egyik csapatnak sincsen könnyű dolga, de ettől még csalódottak vagyunk. Hogy mit tehetünk most? Az egyetlen megoldás, ha folytatjuk a kemény munkát, és elkezdünk pontokat gyűjteni.”

„Mindent megtettünk, hogy lezárjuk a mérkőzést. Vagy be kellett volna rúgnunk a helyzeteket, vagy nem lett volna szabad ennyire elfelejtkeznünk a védekezésről.”

Thibaut Courtois
„Az az egy védekezésbeli probléma azt jelentette, hogy ma csupán egyetlen pontot tudtunk szerezni. Ez dühítő, mert egyértelműen mi uraltuk a mérkőzést, többet volt nálunk a labda, s sokkal többet voltunk a tizenhatosukon belül, mint fordítva. Most már a vasárnapi meccsre kell koncentrálnunk.”

Lucas Vázquez
„Mérgesen vagyunk kénytelenek hazautazni, mert nagyon meg akartuk nyerni ezt a meccset, és mindez csak a koncentrációnkon múlt. A dolgok úgy alakultak, ahogy elterveztük, 2-1-re vezettünk, de aztán hagytuk őket egyenlíteni. Mivel ez az utolsó percekben történt, már nem volt időnk egyenlíteni. A dönteten ténye és a két pont elvesztése keserű szájízt hagyott bennünk.”

„A jövő? Az embereknek bízniuk kell bennünk. A végsőkig fogunk küzdeni, és biztos vagyok benne, hogy sikeresek leszünk a szezon végeztével.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…