Keylor lehetséges célállomásai

Keylor Navas a Real Madrid elmúlt három BL-győzelmének hőséből szinte a kispad alkatrészévé vált, amióta megérkezett a csapathoz a belga Thibaut Courtois. A Costa Rica-i meccshiányból adódó frusztráltsága mostanra olyan mértékű lett, ami arra sarkallta, hogy ne csak üljön és nézze tétlenül a történéseket a kispadról.

Mindössze két mérkőzésen lépett pályára a bajnokságban, mindkét meccs augusztusban volt. Aztán nem játszott december 6-ig, amikor a Real Madrid könnyedén legyőzte a Melilla együttesét a Király-kupában.

Navas remélte, hogy a klubvilágbajnokságon kap lehetőséget a bizonyításra, de Solari mereven ragaszkodott Courtois-hoz, ráadásul odáig ment, hogy jelezte, az lenne a legjobb a Costa Rica-i számára, ha új csapatot keresne magának. A legmagasabb szinten nyújtott kiváló teljesítménye pedig arra sarkallta a kérőket, hogy megkezdjék a puhatolózást.

Arsenal, a legfőbb kérő

Unai Emery Arsenalja vezeti a Navasért folytatott harcot, mivel a spanyol szakember a kapus nagy rajongója. Angol hírek szerint az ágyúsok 13 millió eurót kínálnak Keylorért. A londoni együttes az egyetlen, amely eddig ajánlatot tett a kapusért.

Keylor Navas

A Juventus

Egy másik lehetséges célállomás Keylor számára Torinó. A hírek szerint a Juventus nem elégedett Wojciech Szczęsny teljesítményével és az olaszok számára Navas jó lehetőséget jelent arra, hogy egy világklasszis, bajnok kapust igazoljanak.

A Manchester City és a többiek…

A két már említett együttes mellett sokan figyelik az eseményeket, a legtöbbjük az angol és az olasz bajnokságból. A Manchester City még januárban ajánlatot tehet, mivel Claudio Bravo sérülést szenvedett, és még az sem tántorítja el őket, hogy Ederson is a keretük tagja.

Olaszországban a Milan léphet elő a kérők közé, amennyiben elveszítik Gianluigi Donnarummát, de az Inter szintén kapus után nézhet, mivel úgy néz ki, hogy Samir Handanović új kihívásokat keres.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK