A Juventus már télen vinné Iscót

Olasz hírek szerint a Juventus együttesének egyik fő célpontja a Madridban nehéz helyzetbe került Isco.

Az UEFA nemrég módosított szabályzata szerint egy játékos egy idényben két különböző csapatot is képviselhet a Bajnokok Ligája különböző szakaszaiban, ez pedig arra sarkallja a nagy klubokat, hogy mutassanak nagyobb aktivitást a téli átigazolási időszakban.

A Juventus az egyik ilyen klub, amely most két nagy névvel szeretné megerősíteni középpályáját. Listájuk élén a Real Madrid sztárja, Isco és a Manchester United csillaga, Paul Pogba áll.

Jelenleg nyilvánvaló, hogy a spanyol tehetség nem illeszkedik Santiago Solari taktikai elképzeléseibe, hiszen a klubilágbajnokság előtt mindössze a CSZKA Moszkva elleni csúfos hazai vereség és a harmadosztályú Melilla elleni Király-kupa-visszavágó alkalmával kapott lehetőséget.

A kevés játéklehetőség ellenére a benalmádenai születésű középpályás mindössze egy góllal szerzett kevesebbet, mint a tavaly a bajnokság ugyanezen szakaszában, szám szerint négyet.

Isco

Annak ellenére, hogy a Juve korábban már kifejezte érdeklődését Isco iránt, az UEFA szabályváltozása és a játékos jelenlegi helyzete miatt az olasz Tuttosport szerint 2019 év eleji átigazolási időszak lehet az, amikor az átigazolás végül megtörténhet. A torinóiaknak mindenesetre meg kell küzdeniük a játékosért Pep Guardiola Manchester Cityjével, hiszen az angol együttes is szeretné Angliába csábítani Iscót. 

A klubváltással kapcsolatos hírekkel egybevágnak azok a december elején felreppent spanyol pletykák, amelyek szerint Isco azt mondta csapattársainak, hogy akár már januárban csapatot váltana.

Az olasz lap szerint a Juventus radarján még Paul Pogba, Adrien Rabiot és Aaron Ramsey szerepel.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK