Luis Campos: Mbappé a legmagasabb szinten, a Real Madrid szintjén futballozik

A Monaco korábbi technikai igazgatója, a francia csapat egyik sikerkovácsa is elmondta a véleményét Kylian Mbappéról.

Luis Campos, aki jelenleg sportigazgatóként dolgozik a Lille csapatánál, a Téléfoot című francia TV-műsorban nyilatkozott.

"Kylian a futball lényegét testesíti meg. Nézőként azt szeretnénk látni mindenkitől, amit ő csinál. A legmagasabb szinten teljesít, ezért a Real Madrid mezét látom rajta a jövőben. Ez az ő szintje, a klub, ahol a nagyszerű játékosok játszani szeretnének."

"Elképzelem, ahogy néhány év múlva a Santiago Bernabéu stadionban ülök és élvezem a Mbappé-show-t. Manapság sokkal nagyobb hatással van a játékra, mint Neymar, valamint a korához képest sokkal jobb, mint Cristiano Ronaldo. Szerintem később az Aranylabdák számában is lehagyja a portugált."

Kylian Mbappé

Mourinho újra a Real Madridnál

A sportvezető korábban játékosmegfigyelőként José Mourinho kezei alatt is dolgozott. A portugál szakember manchesteri kirúgása után több mint egy órát beszéltek telefonon.

"Nagyon csalódott vagyok a történtek miatt. Minden vágya az volt, hogy egy nagyszerű projektet építsen fel Angliában. Úgy gondolom, hogy José ideális ember a Real Madrid irányítására. Lehetséges, hogy egyszer még visszatér, mert egy nagyszerű edző" – mondta Campos.

Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK