Hivatalos közlemény: Ángel Luis Heras Aguado

A klub hivatalos közlemény formájában búcsúzott a ma hajnalban elhunyt vezetőségi tagtól.

A Real Madrid C. F. és Florentino Pérez klubelnök szomorúan értesültek Ángel Luis Heras Aguado halálhíréről, aki a klub igazgatótanácsának tagja volt. Szeretnénk kifejezni együttérzésünket a családja és a barátai felé.

Ángel Luis Heras kulcsfontosságú szerepet töltött be az Igazgatótanácsban, és mindig elkötelezetten dolgozott az Alapítványért, ami az elsődleges szakmai területe volt. Szenvedélyesen végezte a munkáját 62 éven keresztül; az egész életét a klubnak és a klub által képviselt értékek terjesztésének szentelte.

Ángel Luis Heras igazgatótanácsi tagsága alatt a klub több mint 40 címet nyert, köztük 5 BEK-et/BL-t a futballban és 2 Európa-kupát a kosárlabdában.

A Real Madrid iránti elkötelezettsége, odaadása és hűsége a legvégsőkig példaértékű volt. Munkájának és elkötelezettségének köszönhetően Ángel Luis Heras elősegítette a klub átalakulását, modernizálódását, azzal a reménnyel, hogy úttörőként precedenst teremt a sport világábában. Halála hatalmas veszteség a Real Madrid számára, és mindenkinek, aki valamilyen kapcsolatban áll a klubbal.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK