Zoran Mamić: Szólok Modrićnak, hogy hagyjanak minket nyerni

A klubvilágbajnokság döntője előtt az Al Ain edzője, Zoran Mamić is nyilatkozott az újságíróknak. A horvát szakember csapata fáradtságáról és az esélyekről beszélt.

Érzések: „Remek érzés itt lenni veletek. Mit mondhatnék? A Real Madrid a világ legjobb klubja, mi nem hasonlíthatjuk hozzájuk magunkat. A döntőben vagyunk, egy országot képviselünk. Nagyon jó meccset kell játszanunk, de lehet, hogy ez sem lesz elég. A csapat nagyon fáradt, mivel két hosszabbításon is túl vagyunk. Én magam nem játszottam, de még én is az vagyok, egy kicsit beteg is vagyok, de megvan bennünk a vágy, hogy megnehezítsük a Real Madrid dolgát és kihasználjuk ezt a lehetőséget.”

A helyzet: „Számunkra ez majdnem egymást követő meccs volt. Fáradtak vagyunk. Az első meccsek a motivációról szóltak, a srácok mindent beleadtak. Három nap telt el az előző mérkőzés óta, ennyi idő állt rendelkezésünkre a csapat felfrissítésére, én pedig biztos vagyok benne, hogy jól fognak játszani.”

Zoran Mamic

Esélyek: „Semmi sem lehetetlen, sem a futballistáknak, sem más sportolóknak. Ha van egy álmod, akkor lehet szerencséd vagy jó napod. Emlékszem a Madrid és az Al Jazira mérkőzésére, ahol voltak helyzeteik és be is találtak. Bármi megtörténhet, nekünk pedig hinnünk kell ebben és próbálkoznunk kell. Tudjuk, hogy a Madrid a legjobb, ha pedig nyernek, azt mondjuk, hogy szép volt, majd folytatjuk a saját versenysorozatainkat.”

Győzelem: „Én mindig nyerni akarok. Minden meccsen, minden csapatommal. De tisztában kell lennem a csapatok közötti különbségekkel. Ez most olyan, mint egy Smart és egy Mercedes. De néha egy Smart is legyőzhet egy Mercedest. (nevet) A csapatom megérdemelten van a döntőben. A Real Madrid mindent bele fog adni, de nem előny számukra az, hogy ők az esélyesek. Mindenesetre reménykedjünk benne, hogy a pályamunkások a mi kapunkat kisebbre csinálják. (nevet)

Modrić: „Biztosan fogok beszélni vele a meccs előtt. Mivel ő már annyi mindent megnyert karrierje során, azt kérem majd tőle, hogy hagyjanak nyerni minket. (nevet)
 

Forrás: MARCA, AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK