Florentino Pérez: Klubunk egyik legsikeresebb időszakát éljük

A Real Madrid Florentino Pérez vezetésével látta vendégül a klub médiamegjelenéseiért felelős részlegeinek dolgozóit egy karácsonyi vacsora alkalmával, ahol az elnök az eredmények kiemelésén túl megköszönte mindenki munkáját.

Remélem, hogy boldog ünnepeket töltenek majd el családjuk és szeretteik körében, az új esztendő pedig egészségben, boldogságban és munkában gazdag lesz. Meg szeretném ragadni az alkalmat, hogy megköszönjem önöknek a klubunkkal kapcsolatos hírek, de különösen a Real Madrid által képviselt értékek rendületlen terjesztését. Olyan értékek ezek, amelyek alapvető fontosságúak voltak klubunk 116 éves történetében.

Mi, a Real Madridnál tiszteletben tartjuk a média szerepét és szociális felelősségét. Az önök munkájának köszönhetően kommunikálhatunk a többi millió Real Madrid szurkolóval világszerte.

A kommunikáció rendkívül fontos a szurkolóinkkal és partnereinkkel való kapcsolattartás tekintetében. Nagyon sok munkát fektetünk ebbe, így kerülhetnek egyre közelebb a klubhoz a madridisták.

Mi vagyunk az első klub Spanyolországban, amely saját televízióscsatornát vezetett be, ami országos szinten ingyenesen fogható, HD minőségben. Éves szinten nagyjából 4200 órányi anyag készül, naponta 1,2 millió néző követi a csatornát. A Realmadrid.com a világ legtöbbet látogatott hivatalos klub-weboldala, melyen keresztül 4 millió felhasználóhoz érhetett el a Realmadrid TV. A Real Madrid közösségi oldalainak világszerte 312 millió követője van, ezek nyolc nyelven ajánlanak tartalmakat a szurkolóknak. A klub pedig rendelkezik 14 különböző kiadvánnyal, amelyek közül az egyik a közel egymillió példányban készülő Hala Madrid magazin. Röviden elmondható, hogy a Real Madrid a világ legnagyobb közönséget elérő intézménye, márkája, sportklubja.

Florentino Pérez

Klubunk történetének egyik legsikeresebb időszakát éljük. Első alkalommal fordult elő, hogy labdarúgásban és kosárlabdában is Európa bajnokai lettünk. 13. alkalommal a futballban, 10. alkalommal kosárlabdában, ami újabb mérföldkövet jelent a sporttörténelemben.

Sorozatban három BL-győzelem, öt év alatt négy trófea. Ez a klub értékein alapuló mérhetetlen nagy munka eredménye: áldozatkészség, elkötelezettség, folyamatos javulás, tisztelet, alázat és összetartás. Ez a sikerkorszak a Real Madrid egységességének köszönhető.

Ezek a játékosok már a Real Madrid történelmének részei. Ott van köztük Luka Modrić, aki épp most nyerte meg az Aranylabdát. De a Real Madrid mindig többet akart, most pedig már a klubvilágbajnokságot várjuk.

Az összetartás iránti elkötelezettségünk teljesen egyértelmű, a Real Madrid Alapítvány pedig nagy büszkeség számunkra, és ahogy mindig mondom, a klubunk lelke. Mi mindig ott leszünk azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van ránk. Különösen a gyerekeknek, akik társadalmunk legkiszolgáltatottabb rétege. 80 országban vagyunk jelen, 468 sportiskolával. Minden szociális projektünk célja az, hogy a világ legelmaradottabb részein adjon reményt. Ebben az évben az alapítványunk 105.000 embert ért el. Ezt sem fogjuk feladni soha.

Itt vagyunk a Santiago Bernabéuban. A stadionunk újra példás képviselője volt a sport értékeinek. A Libertadores-kupa döntője a világfutball nagy ünnepe volt. Szeretném megköszönni mindenki munkáját, büszkék vagyunk, hogy egy olyan szervezet lehetünk, amely mintaként és példaként szolgál.

Kedves barátaim! Remélem, hogy jövőre újra találkozunk ugyanitt, a legjobbakat kívánom mindenkinek az ünnepekre és a 2019-es évre. Kellemes karácsonyt és boldog új évet mindenkinek!

Köszönöm!

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK