Fernando Sanz: Isco tapssá fogja változtatni a füttyszót

A Real Madrid korábbi játékosa Isco és Solari helyzetéről beszélt az AS újságírójával.

Isco még nem volt kezdő bajnoki meccsen, amióta Santiago Solari vette át a Real Madrid irányítását Julen Lopeteguitől, aminek az oka pletykák szerint a kettejük rossz kapcsolata.

A 26 éves játékost kifütyülték a CSZKA elleni 3-0-s vereség alkalmával, aki idegesen reagálta le a helyzetet a közönséggel szemben. Solari később azt mondta, hogy szerinte a játékos csak egy szabálytalanság vagy szöglet miatt reklamált.

A Madrid korábbi játékosa, Fernando Sanz szerint nagyon nehéz a futballistáknak folyamatosan az elvárt szinten teljesíteni, de támogatta Iscót a helyzet megváltoztatásában és abban, hogy megmutassa, mennyit is ér.

„Találkoztam Iscóval, de nem tudtam túl sokat beszélni vele. Nem lepett meg, ami történt vele, mivel a Real Madrid rendkívül nagy elvárásokat támasztó kihívás.”

„Meg vagyok győződve arról, hogy Isco megváltoztatja a helyzetet. Nagyon tehetséges játékos, remek személyiség.”

„Szerintem ő egy kivételes futballista. Szerintem tapssá fogja változtatni a füttyszót, mivel fontos játékos a Real Madrid, a spanyol válogatott és a bajnokság számára is.”

Isco

„Úgy gondolom, hogy Solari kinevezése jó döntés volt. Azonnali eredményekre van szükség, vagyis ha olyan embert hozol az idény közepén, aki nem tud semmit a klubról, az gondot okozhat.”

„Solari három évig volt utánpótlás csapatok edzője, korábban játszott a Real Madridban, ismeri a klubot. Szerintem ez volt a helyes döntés.”

„Meggyőződésem, hogy az egész idényben ő lesz az edző. Ráadásul már alá is írta a szerződését. Szerintem ő fogja befejezni a szezont.”

„Nehéz év lesz ez, de már korábban is mondtam, hogy a Real Madrid, a Barcelona és az Atlético számára is az lesz. Mindenkinek. Manapság minden meccs nehezebb. De akkor is úgy gondolom, hogy ő fejezi majd be az idényt. Remélem és szeretném, hogy így legyen.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK