Salgado: Egyszer Raúl lesz a Real Madrid edzője

A Real Madrid korábbi játékosa, Míchel Salgado egy spanyol rádióműsorban nyilatkozott a klubbal kapcsolatos jelenlegi történésekről.

Courtois reakciója Simeone szavaira (A kapus azt mondta, hogy Simeone csak azért kritizálja a Madridot, hogy népszerűbb legyen az Atlético szurkolóinak körében. –  A szerz. kieg.): „Nem gondolom, hogy Courtois jól ismerné a Real Madridot. Nekünk nincs szükségünk arra, hogy bárkinek válaszoljunk.”

Solari és Isco: „Solarinak beszélnie kell Iscóval, hogy megoldják ezt az ügyet. Akárhogy is legyen, meg kell oldaniuk.”

Messi nem a történelem legjobbja: „Hé! Állj, állj! Volt egy Maradona és az én kis dundi barátom (Ronaldo Nazário).” (nevet)

Lopetegui: „A Madridnál nem létezik olyan, hogy türelem, Lopetegui pedig egy nagyon nehéz helyzetben találta magát, amit nagyon nehéz rövid idő alatt kezelni.”Salgado

Győzelem: „Nem várhatod a Madridtól, hogy bármit is adjon neked. Ez a legkeményebb elvárásokat támasztó klub a világon, itt csak a győzelem számít.”

Cristiano után: „A Madrid Cristiano nélkül átalakulóban van. Nem lehet egy emberrel pótolni, az egész rendszert meg kell változtatni. Alábecsülték, hogy milyen sokat tett hozzá az egészhez, varázsló pedig nem létezik, aki hét évet egy hónap alatt teljesen elfeledtet és megváltoztat.”

Raúl: „Nincs kétségem afelől, hogy Raúl egyszer a Real Madrid edzője lesz. Megvan a tudása hozzá és az öltözőt is tökéletesen megérti. Ő a következő Di Stéfano.”

Solari: „A legjobb út a Real Madrid edzői székéhez a Castillán át vezet. Ez a formula már bevált. Most békén kell hagyni Solarit.”

Edzői munka: „A Madridot edzeni egy álom, hiszen ez az otthonom. Itt nyertem címeket, ez a klub tett azzá, aki vagyok. Imádnám, ha visszatérhetnék, de az nagyon sokba kerülne. (nevet) A Madrid teljesen leszívja az erődet, de egyszerre erősebbé is tesz.”

Forrás: AS, MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK