2021. June 24., Thursday

Varane: Sok helyzetet dolgozunk ki, a gólok jönni fognak

  • Gy. András
  • Dec. 16, 2018, 8:09 a.m.
A Rayo Vallecano elleni 1-0-s hazai győzelem után Courtois, Llorente és a 250. madridi tétmeccsét lejátszó Varane álltak a sajtó munkatársainak rendelkezésére.

Courtois:
„Fontos, hogy ne kapjunk gólt, az pedig nagyszerű, hogy most sorozatban három olyan bajnokin vagyunk túl, ahol ezt sikerült elérni.”

„Az a fontos, hogy úgy nyerjük a meccseinket, ahogy ma is tettük, tartva a labdát, jól támadva. Így most jó formában érkezünk a klubvilágbajnokságra. A mai győzelem nagyon fontos volt abból a szempontból, hogy nagy önbizalommal vágjunk neki ennek a tornának.”

Courtois

Llorente:
„Mi lőttük az első gólt, ami azt eredményezte, hogy nem voltunk idegesek. Higgadtan kell játszanunk, ahogy azt ma is tettük, ugyanazt a türelmet kell tanúsítanunk a későbbiekben is, mint a Rayo ellen, mivel a gólok jönni fognak. Ezen a héten a magas letámadáson dolgoztunk, ami kifizetődő volt. Alig dolgoztak ki helyzeteket, nekünk pedig rengeteg próbálkozásunk volt, például Kroos kapufája vagy Asensio lövése.”

„Ennek a három pontnak nagy szerepe van a bajnokság és a klubvilágbajnokság szempontjából. Nagyon fontos trófeát készülünk megszerezni, meg kell nyernünk a meccsünket. A torna sorozatban harmadik megnyerése óriási lökést adna a csapatnak.”

„Isco fontos játékosa a csapatnak, azt, hogy ki játszik, az edző dönti el, mi pedig tiszteletben tartjuk a döntését. Keményen kell dolgoznunk azért, hogy helyet kapjunk a csapatban. Az öltözőben mindenben segítjük Iscót, amiben csak tudjuk, ugyanúgy, ahogy mindenki mással is tesszük.”

Varane:
„Voltak lehetőségeink eldönteni a meccset az első félidőben, de ezekkel nem éltünk. Aztán nagyon jól összedolgoztunk, keményen küzdöttünk a második játékrészben, hogy elkerüljük a bekapott gólt és megszerezzünk három fontos pontot.”

Varane

„Vannak helyzeteink, ez a legfontosabb. A gólok jönni fognak. A hozzáállás a legalapvetőbb elem, az, hogy milyen jól tudtunk közösen védekezni, ha pedig jó szezonunk lesz, akkor ezt még sokszor meg kell tennünk majd. Courtois megmentett minket a Rayo utolsó pillanatos helyzeténél. Örülünk a győzelemnek és a ma mutatott játékunknak.”

„Nagyon várjuk a klubvilágbajnokságot. Komoly trófea megszerzése a cél, nagyon nehéz volt eljutni ide, mindent bele fogunk adni a győzelemért.”


Olvastad már?

Gyászhír: Luis del Sol

Gyászhír: Luis del Sol

June 21, 2021, 9:27 a.m.

Sergio Ramos: Még visszatérek

Sergio Ramos: Még visszatérek

June 17, 2021, 4:31 p.m.

Hivatalos közlemény: Sergio Ramos

Hivatalos közlemény: Sergio Ramos

June 16, 2021, 9:34 p.m.

Hozzászólások

Tabella