Carvajal: Nem szeretek veszíteni

A közelgő klubvilágbajnokság kapcsán Bale, Lucas Vázquez és Carvajal ültek le a Realmadrid TV riporterével egy rövid beszélgetésre.

Bale
„Bármikor is játszunk egy sorozatban, azt meg akarjuk nyerni, ez most sincs másképp. Nem tudnék kiemelni egyetlen pillanatot a korábbi tornákról, de emlékszem arra, amikor először elhódítottuk a trófeát. Szeretném megköszönni a szurkolóinknak, hogy bármerre is járunk, mögöttünk állnak, azt pedig megígérhetem, hogy keményen fogunk dolgozni azért, hogy mi legyünk a bajnokok.”

Bale

Lucas Vázquez
„Nem könnyű eljutni a klubvilágbajnokságra három egymást követő évben. Nagyszerű emlékeim vannak az előző két döntőről, amiket volt szerencsénk megnyerni. Mindannyian meg akarjuk nyerni a harmadik trófeát.”

„A kulcs az, hogy az első naptól kezdve a célodra koncentrálj. Mi a trófeát akarjuk megnyerni, ehhez két meccset kell lejátszanunk. Meg kell értenünk a cím fontosságát.”

„Az elmúlt három évben a titok a csapatmunkában rejlett, mindenki kivette a részét a munkából, minden egyes nap. Mindannyian ugyanazt akartuk. Elvégezni a munkát, gyorsaságot, gyors játékot, gólszerzést. Így nyerhetünk címeket.”

Carvajal
„A tapasztalat fontos az ilyen tornákon, nekünk pedig jó élményeink vannak az előző évekből. Remélhetőleg most is meg tudjuk nyerni a címet. Nem lesz könnyű. Először az elődöntőn kell túljutni, hogy lejátszhassuk a döntőt. Számunkra extra motivációt jelent, hogy itt minden csapat le akar győzni minket. A maximumot követeli meg tőled egy ilyen kihívás, ez pedig jó dolog.”

„Ahhoz, hogy példát mutassunk az utánpótlás játékosoknak, hogy viselhessük a győzelmet jelentő címert a mezünkön, megpróbáljuk újra megnyerni a klubvilágbajnokságot. Az, hogy elnyerhetjük mindenki tiszteletét, fantasztikus dolog. Ezt szeretnénk újra elérni.”

Érdekel a klubvilágbajnokság menetrendje? Ide kattintva megtekintheted!

„A szurkolóinknak csak azt üzenem, hogy legyenek velünk és támogassanak minket továbbra is úgy, ahogy eddig. Keményen fogunk dolgozni a győzelemért a tornán, ami minden madridista számára fontos. Reméljük, hogy mögöttünk állnak majd és támogatnak minket, ők lesznek a tizenkettedik játékos, mi pedig mindent beleadunk majd a pályán.”

Carvajal

„Én minden edzésen és mérkőzésen megpróbálom a maximumot nyújtani. Nem szeretek veszíteni. Versenyző típus vagyok, ez nem is fog megváltozni, amíg vissza nem vonulok. Ez a többiekre is igaz. Reggel, amikor felkelsz, edzeni akarsz, hogy a legjobbat nyújthasd, hogy újabb címeket nyerj. Nincs nagyobb motiváció, mint látni a szurkolók arcát, amikor BL-t vagy bajnokságot nyersz.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK