Keylor Navas nyárig biztosan a Real Madridban marad

Bár ma lett 32 éves, Keylor Navasnak nem kell kapkodnia a Real Madrid elhagyásával, még annak ellenére sem, hogy legjobb esetben is csak a Király-kupában kap lehetőséget.

Santiago Solari érkezése óta a pályán kívülre került, ami azt eredményezte, hogy még sosem érezte magát ilyen rosszul a klubnál. Jelenleg még olyan „tét nélküli” mérkőzéseket sem kap meg, mint a CSZKA elleni összecsapás, ahol a továbbjutás és a csoportelsőség lépett pályára a Real Madrid.

Legutóbbi mellőzése felerősítette azokat a pletykákat, amelyek a rövid távú jövőjével, esetleges téli távozásával foglalkoztak, de a Costa Rica-i kapus végül úgy döntött, hogy az idény végéig kitart, és nyáron fogja meghozni a jövője szempontjából legjobb döntést.

Több okból sem hagyja el a Real Madridot januárban. Február elején újra apai örömök elé néz, így most nem szeretné elhagyni Madridot, a várost, ahol családjával 2014 óta él.

Keylor Navas

Visszavonulása után is Madridban szeretne élni, így egy januári csapatváltás nem illeszkedne a terveibe.

A másik érv, ami a maradása mellett szól, az egy sport- és gazdasági szempontból erős érdeklődő hiánya. Jelenleg minden európai topcsapatnak megvan a kapusa, nincs most olyan együttes, amely megadná Keylornak azt a közel nettó ötmillió eurós fizetést, amit a Real Madridtól kap.

Ehhez még hozzájön az is, hogy a blancók sem szeretnék elveszíteni a kapust a téli átigazolási időszakban. Az, hogy Navas ott van a padon, egy olyan luxus, amit továbbra is szívesen élveznének.

Nyárig a Király-kupában fog lehetőséget kapni, és nem tűnik úgy, hogy a születésnapja alkalmából pályára léphet a Rayo ellen, vagy megjutalmazzák egy kezdőcsapati tagsággal a klubvilágbajnokságon.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK