De Melo: Vinícius karizmatikus játékos, aki nagyon gyorsan elvarázsolja az embereket

Eduardo Bandeira de Melo, a Flamengo leköszönő elnöke volt az, akinek vezetése alatt távozott Vinícius Jr. a klubtól, hogy a 45 millió euró fejében áttegye székhelyét a spanyol fővárosba.

„Próbáltuk elérni, hogy Vinícius maradjon a Flamengóban. De nem tudtunk versenyezni egy akkora klubbal, mint a Real Madrid. Most örülünk a sikerének. Tudtuk, hogy gyorsan beilleszkedhet, a BL-ben a CSZKA ellen pedig ezt újra megmutatta.”

„Nagyon hiányzik, természetesen érezzük a hiányát. De úgy gondolom, hogy nem voltak meg az eszközeink ahhoz, hogy a Madriddal versenyezni tudjunk. Remélem, hogy ez egyszer meg fog változni és a jövőben még visszatér, bár az igaz, hogy a sajtóban megjelent pletykák ellenére nem kértük a Madridtól, hogy januárban visszajöhessen.”

De Melo és Vinícius

„Ő egy példakép a saját nevelésű fiataljaink számára. Most mindenki olyan akar lenni, mint ő, mivel képes volt a világszerte több mint 40 millió szurkolónkat elvarázsolni.”

„Karizmatikus játékos, aki nagyon gyorsan elvarázsolja az embereket. Ez is vele született tehetség, tudja, hogy ezt hogyan használja mind a pályán, mind azon kívül.”
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK