Solari: Vállalom a felelősséget

Santiago Solari a CSZKA Moszkva elleni csalódást keltő vereség után is a sajtó képviselői elé állt, hogy válaszoljon az újságírói kérdésekre. A szakember beszélt a mérkőzésről, a vereség okairól, felelősségvállalásról és néhány játékosáról.

„Egyetlen pályarészen sem voltunk eléggé meghatározók. Az első fél órában domináltunk, kidolgoztunk több helyzetet is, de nem használtuk ki őket, az ellenfelünk pedig egy ötperces időszakban halálpontos volt. Gyenge második félidőt hoztunk, nem tetszett, amit láttam.”

„Szomorúan távozom ezzel az eredménnyel, mivel biztosak voltunk abban, hogy győzelemmel fogjuk zárni a csoportmeccseket. Nem voltunk eléggé meghatározók sem a mi térfelünkön, sem az ellenfél térfelén, ezért pedig a futballban megfizetsz. Minden mérkőzés más. Jól játszottunk az első fél órában, de nem voltunk elég pontosak. Nem reagáltunk jól az első góljukra, a meccset pedig nagyon gyengén fejeztük be.”

Solari

„Én vállalok kockázatot a kezdő felállításával, ez az én felelősségem, de muszáj volt játékidőt adni a fiataljainknak és azoknak, akik visszatértek sérülésük után. Reméltük, hogy más eredmény születik, vállalom a teljes felelősséget.”

„Vállalnom kell annak a felelősségét, hogy sok fiatalnak adtam lehetőséget, de ez segített abban, hogy pihentessük azokat, akiket kellett. Ennek az éremnek is két oldala van, hiszen az eredmény miatt szomorúak vagyunk, mivel győzelemre számítottunk.”

„Most a Rayo elleni mérkőzésre koncentrálunk, ami a következő összecsapás számunkra, aztán jöhet a hétfői sorsolás. Sok meccset kell még lejátszanunk a BL egyenes kieséses szakaszáig.”

„Együtt fogunk dolgozni azon, hogy Marcelo mielőbb a legjobb formáját hozhassa.”

„Nem láttam, hogy Isco konfrontálódott volna a szurkolókkal. Frusztráló hazai pályán kikapni, nem is számítottunk erre. A szurkolók kifejezték nemtetszésüket, hiszen nem voltak elégedettek azzal, amit láttak. Mi ugyanígy gondoljuk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK