Marcelo: Sajnos nem sikerült megvalósítani azt, amit elterveztünk

A CSZKA Moszkva elleni vereséget követően a Real Madrid játékosai közül Marcelo, Carvajal és Vinícius álltak az újságírók rendelkezésére.

Marcelo:
„Mindig győzni akarunk, jó benyomást akarunk kelteni, de sajnos most ezek nem sikerültek. Voltak helyzeteink az első játékrészben, sokszor lőttünk kapura, de ők háromból háromszor betaláltak, megérdemlik a győzelmet. Folytatnunk kell a munkát. Minden mérkőzés más, Játszol valahogy az egyik csapattársaddal, vagy egy másikkal, az ilyen vereségek pedig megtörténnek a futballban.”

„Nem gondolom, hogy hozzáállásbeli probléma lenne. Sosem megyünk ki a pályára rossz hozzáállással, de néha a játékunkból ez jöhet le, mint ma is. A Real Madridnál mindig szenvedélyesen kell játszanod. Most sok időnk van a legjobb tizenhat között lejátszandó meccsekig, addig javulnunk kell és meg kell változtatnunk a rólunk mai napon kialakult képet. Motiváltnak kell lennünk és a Bernabéuban a fellegekben kell járnunk.”

Marcelo

„Amikor a szurkolók fütyülnek, egyértelmű, hogy valamit változtatnod kell, a szurkolóknak pedig minden joguk megvan ahhoz, hogy így fejezzék ki az érzéseiket. Fáj ez a vereség, de egy csapat vagyunk, dolgozni fogunk azon, hogy ilyen többet ne történhessen meg. Megpróbáltuk, de ez a mai meccs nem úgy sikerült, ahogy vártuk. A Real Madridnál a végsőkig kell küzdened. Nehéz dolog 3-0-ról megfordítani egy meccset, mindenesetre próbálkoztunk a lefújásig.”

„Nem láttam Isco reakcióját, de nem gondolom, hogy ez a szurkolók ellen irányult volna. Azért vagyunk itt, hogy a legjobbunkat nyújtsuk a klubért és nincs más opció, mint a kemény munka folytatása.”

Carvajal:
„Frusztráltan megyünk haza úgy, hogy a saját pályánkon győztek le minket. De a hat meccset kell néznünk összességében, és látszik, hogy elértük a célunkat, vagyis a csoportelsőséget. Voltak lehetőségeink az első játékrészben a vezetés megszerzésére, de a védelmi hibáink és a CSZKA pontossága büntetett.”

„Nem az akadémia hibája, hogy két hete az emberek az egekig magasztalták őket, most pedig már senki sem elég jó ahhoz, hogy az első csapatba kerüljön. Nagyon fiatal srácokról beszélünk, saját nevelésekről, akik előtt nagyszerű jövő áll. Nem volt jó teljesítmény a mai, de előre kell tekintenünk és a Rayo elleni meccsel kell foglalkoznunk. A keret mind a 24 tagja képes hozzátenni, mindannyian segíteni akarunk, de a döntés az edzőé.”

Carvajal

„Nem láttam Isco reakcióját és nem hallottam a füttyöt sem. Ennyi év közös játék után annyit mondhatok, hogy ő egy bátor játékos, aki mindig kéri a labdát, akkor is, ha a dolgok nem mennek a legjobban, nem tűnik el, amit tiszteletben kellene tartani.”

Vinícius:
„Sokat próbálkoztunk ma, de nem tudtunk gólt szerezni. Volt három helyzetük, abból szereztek három gólt. Javulnunk kell a koncentráció terén. Hiányzott a pontosság, de kemény fogunk dolgozni, hogy változtassunk ezen. Szombaton jön a következő meccsünk, ahol lesz lehetőségünk bizonyítani és megszerezni a három pontot.”

„Ebben a csapatban minden játékos hihetetlenül tehetséges, de ez nem volt a mi napunk, nem tudtuk a hálóba juttatni a labdát. Az edző elmondta, hogy fel kell javulnunk a szombati meccsre.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK