2019. July 18., Thursday

Viktor Goncharenko: Teljesen mindegy, hogy mikor találkozol a Real Madriddal

  • Gy. András
  • Dec. 12, 2018, 1:23 p.m.
A Real Madrid CSZKA Moszkva elleni mérkőzése előtt az orosz együttes trénere, Viktor Goncharenko és a klub középpályása, Konstantin Kuchaev jelent meg a sajtó képviselői előtt a Bernabéu sajtótermében.

Viktor Goncharenko:
„A Real Madridnál mindig nagyon magasan van a mérce, teljesen mindegy, hogy milyen időszakról beszélünk. Tudnak magas szinten és még magasabb szinten játszani. Nem mehetünk ki úgy a pályára, hogy nem mutatjuk meg, hogy hiszünk magunkban. Reménnyel telve érkeztünk ide. Bármi megtörténhet egy futballmeccsen, a lehető legtöbbet ki kell hoznunk a helyzeteinkből.”

„Teljesen mindegy, hogy a Julen Lopetegui irányítása alatt első meccsen általunk már látott csapat, vagy a jelenlegi, Santiago Solari által irányított együttes ellen kell pályára lépnünk, a Real Madrid mindenképp egy hihetetlenül erős ellenfél. Megtesszük, amit tudunk, hogy jó teljesítményt nyújtsunk és megnehezítsük a Real Madrid dolgát. Ők már továbbjutottak, valószínűleg fognak lehetőséget adni fiatal játékosoknak.”

CSZKA

Konstantin Kuchaev:
„Készen állok a mérkőzésre. Különleges összecsapásként tekintek rá. Olyan ez, mint egy ajándék, nekünk pedig a lehető legtöbbet kell kihoznunk belőle. Öröm ilyen erős ellenfél ellen játszani. Meg fogjuk próbálni a saját játékunkat játszani és az összes lehetséges pontot megszerezni. Oroszországban egy kis szerencsével nyertük meg a meccset. A csapat, amely elvesztette azt a találkozót, hasonló a mostanihoz.”

A Real Madrid edzőjének mérkőzés előtti nyilatkozatát ide kattintva elolvashatod!

„Nincs olyan Real Madrid játékos, akit ki lehetne emelni. A világ legjobbjaival rendelkeznek minden poszton. Hazai pályán teljesen más volt a helyzet, az már a múlt. A holnapi (az interjú még tegnap készült – a szerz. kieg.) meccs vonatkozásában teljesen mások a kilátások, most nehezebb összecsapásra számítok.”
 


Olvastad már?

Hozzászólások

Tabella