Odriozola: Imádom Benzema játékát, ő a világ legjobb 9-ese

A CSZKA Moszkva elleni BL-mérkőzés előtt Santiago Solari mellett a Real Madrid spanyol jobbhátvédje, Álvaro Odriozola is megszólalt.

Saját érzései: „Jól érzem magam a csapatnál, de ez nem meglepő, hiszen mindig is arról álmodoztam, hogy egy nap itt leszek. Szerepet kapok a mérkőzéseken, már szereztem gólt és adtam gólpasszokat is. Azért jöttem ide, hogy keményen dolgozzak és mindent megtegyek ezért a csapatért.”

A Bajnokok Ligájáról: „Nagyon különleges lesz pályára lépni a Bajnokok Ligájában, hiszen ez egy különleges sorozat a Real Madrid számára. Plusz motivációt jelent, hogy ott lehetünk a Bernabéuban és hallhatjuk a sorozat himnuszát. Az elsődleges cél természetesen, hogy megnyerjünk minden egyes mérkőzést. Az ilyesfajta mentalitás követelmény ennél a klubnál. Szeretnénk újra megnyerni a Bajnokok Ligáját, de száz százalékot kell nyújtanunk minden sorozat minden meccsén, hogy az összes lehetséges trófeát megszerezhessük. Ez a siker kulcsa.”

A következő kihívás: „Már nagyon várjuk a klubvilágbajnokságot, nagyon izgatottak vagyunk, hiszen megszerezhetjük az idény első trófeáját. A csapattársaim már meséltek az ellenfelekről és a lehetséges nehézségekről.”

Vinícius: „Egy igazi sztár, mind futballistaként, mind pedig a magánéletben. Még csak most érkezett, minden új számára. Egy teljesen más közegből, más kultúrából érkezett, de nagyon gyorsan alkalmazkodik a körülményekhez. Nem fogom külön kiemelni az erősségeit, hiszen mindenki ismeri őt, mindenki tudja, hogy milyen minőség rejlik benne.”

Carvajal: „Nagyszerű kapcsolatot ápolunk, ami miatt nagyon hálás vagyok. Az első pillanattól kezdve jó a kapcsolatunk, mindig sokat segített nekem. Mindig is mondtam, hogy Dani egy igazi példakép számomra. Nagyszerű érzés tőle tanulni nap mint nap. Rengeteg tanáccsal lát el, mindemellett úgy gondolom, hogy a versenyhelyzet mindkettőnk számára jövedelmező.”

Benzema: „Már az érkezésem előtt is nagyon kedveltem a játékát, most csak annyit tudok mondani, hogy imádom. Úgy vélem, ő a világ legjobb 9-ese. Nagyon jó vele együtt edzeni és játszani, hiszen kivételes a mozgása és a labdajátéka. Számomra ő a legjobb. Most épp változáson megy át a játéka, de folyamatosan veszi át a vezér szerepét.”

Videobíró a Bajnokok Ligájában: „A VAR segít abban, hogy a futball igazságosabb legyen, segíti a játékvezetők munkáját, akik bár igazi profik, emberi mivoltukból képesek hibákat véteni. A VAR viszont sokat segít nekik, növeli az önbizalmukat, úgyhogy engem elégedetté tesz, hogy a kieséses szakasztól engedélyezik a videobíró használatát.”

Kiváncsi vagy Santiago Solari szavaira? A vele készült interjút itt olvashatod!

Lopetegui: „Hálás vagyok neki sok mindenért. Az irányítása alatt hozott néhány döntést, amiket tiszteletben tartottam. Keményen dolgoztam akkor is, és most több játéklehetőséghez jutok. Érzem, hogy Solari bízik bennem, így jelenleg boldog vagyok.”

Cristiano Ronaldo: „Óriási tiszteletet érzek az olyan személyek iránt, mint amilyen ő is, hiszen rengeteget adott ennek a klubnak. Ez viszont már a múlt. Ez egy nagy család, ami a leginkább meglepett az érkezésem után, az a társaim önzetlensége, valamint a győzelem és a kemény munka iránti vágyuk. Egységesek vagyunk és együtt harcolunk a célok eléréséért.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK