Solari: Számomra nincs olyan, hogy állandó kezdő

Santiago Solari az Huesca elleni bajnoki mérkőzés előtt is válaszolt az újságírói kérdésekre. A sajtótájékoztató során szóba került a kezdő összeállítása, Llorente helyzete, a kupadöntő, Bale és Keylor is.

A mérkőzésről: „Számomra nem kérdés, hogy az Huesca rá fog kényszeríteni minket arra, hogy a legjobbunkat nyújtsuk. Ezzel tökéletesen tisztában vagyunk. A kezdősípszótól kezdve a győzelemre kell koncentrálnunk. Jó kell teljesítenünk és nagy erőfeszítéseket kell tennünk. Fegyelmezetten kell védekeznünk, támadásban pedig nagy iramot kell diktálnunk és agresszívnak kell lennünk. Nem gondolom, hogy szükség lenne külön motivációra. A Real Madrid a végsőkig küzdeni fog a bajnoki címért.”

Solari

A kezdő: „Nincs stabil kezdő a fejemben. Ahogy korábban is mondtam, mindig az adott ellenféltől függően és a körülményeknek megfelelően választom ki a csapatot. A játékosok állapotától és az ellenfél kilététől is függ. Sok dolog játszik szerepet ebben, számomra nincs olyan, hogy állandó kezdő tizenegy.”

Llorente: „Igaz, hogy Llorente nem sok lehetőséget kapott korábban, ezért nem lehet igazán tudni, hogy mennyire jól fog teljesíteni. Ez nehéz a játékosnak, de a tény, hogy ilyen nagy meccseken játszott és ilyen jól teljesített, dicséretes és sok mindent elmond róla. A legnehezebb dolog úgy formában maradni, hogy kevés lehetőséget kapsz.”

Libertadores: „Megtiszteltetés a Bernabéunak, hogy egy olyan torna döntőjének adhat otthont, mint a Libertadores-kupa, reméljük, hogy a meccs felteszi a koronát a versenysorozatra. Remélem, hogy béke uralkodik majd, az emberek pedig az alkalomhoz illően viselkednek.”

Huesca

Bale: „Gareth nem volt sérült, amikor lejött a pályáról, csak egy kis kellemetlenséget érzett. Az elmúlt meccseken mindent beleadott és megmutatta, mennyire elkötelezett. Végzi a dolgát és a Roma ellen egy nagyszerű gólt is szerzett.”

Keylor nyáron távozni szeretne: „Nem az én dolgom, hogy tanácsot adjak Keylornak. Minden játékosnak megvan a saját elképzelése, de én mindig hittem abban, hogy a Madrid a világ legnagyobb klubja, és nincs ennél jobb hely.”

Forrás: realmadrid.com, AS, MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK