Francisco: Nem lesz szükség rá, hogy motiváljam a játékosaimat

Francisco Rodríguez, az Huesca spanyol trénere is nyilatkozott csapata Real Madrid elleni mérkőzése előtt. A szakember tisztában van a találkozó fontosságával, illetve azzal is, hogy csapatának extra teljesítményre lesz szüksége, ha pozitív eredménnyel akarja zárni az összecsapást.

„Valószínűleg nem lesz szükség arra, hogy motiváljam a játékosaimat. Ez egy olyan meccs, amin mindenki játszani akar.”

„Ez az egyik legnagyobb meccs azóta, hogy megérkeztem a csapathoz, de jó lesz lejátszani, és remélhetőleg megnehezítjük majd a dolgukat.”

„A világ egyik legjobb csapata ellen fogunk játszani. A legjobb játékosok állnak rendelkezésükre, ezt mondja minden edző, de igaz, hogy nekünk tökéletesen kell csinálnunk mindent, nekik pedig rossz napot kell kifogniuk.” 

Francisco

„200%-ot kell nyújtanunk, meg kell próbálnunk kényelmetlen helyzetbe hozni őket és használnunk kell a saját fegyvereinket. Úgy kell érezniük, hogy ez egy nagyon hosszú meccs, így a végén esélyünk lehet jó eredményt elérni.”

„Miért ne nyerhetnénk? Ez foci. Persze mi vagyunk az esélytelenebbek, de a futball összetett és bonyolult. De ahogy mondtam, a lehető legjobb eredményt akarjuk elérni, hogy büszkék legyenek a szurkolóink.”

    

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…