Florentino Pérez: Senki nem kérdőjelezheti meg, hogy Modrić a legjobb

Luka Modrić lett 2018 aranylabdása. A győzelmet Florentino Pérez is értékelte, aki elismerően szólt játékosáról.

„Modrić a tízedik játékos, aki a Real Madrid játékosaként Aranylabdát nyert. Összesen 17 Aranylabdánk van. Ez egy régóta fennálló románc a nagy presztízsű trófea és a Real Madrid között, én pedig biztos vagyok benne, hogy a jövőben is folytatódni fog.”

„Óriási elégedettség ez számunkra. Senki nem közvetíti jobban a klubunk értékeit, mind a pályán, mind pedig azon kívül, mint Modrić. Leteszi a névjegyét a futball egy korszakában, ráadásul mindent velünk nyer meg. Elégedettek vagyunk, hogy ebben a klubban futballozik.”

Pérez és Modric

„Kivételes éve volt, amely után minden trófeára jogot formált és senki nem kérdőjelezheti meg, hogy ő a legjobb. Öröm nézni a játékát, ahogy kezeli a labdát, passzol és lő. Mindenkire jó benyomást tesz, akivel csak találkozik, képes a sportot olyan hellyé változtatni, ahol az emberek összetartanak, nem pedig konfrontálódnak. Ez olyasvalami, amit folyamatosan közvetít.”

„Minden poszton a legjobb játékosok játszanak nálunk, ezt pedig itt és a The Best díjátadón is bizonyítottuk. 11 madridista volt azon a gálán, 8 pedig itt. Ez az általunk végzett remek munka elismerése, amellyel a célunk pont az, hogy minden pozícióban a legjobbak legyenek nálunk.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK