Hivatalos közlemény: penamadridista.hu

A penamadridista.hu szerkesztőségi csapataként egy fontos bejelentést szeretnénk tenni, amely weboldalunk működését érinti. Ennek az írásnak nem célja a magyarázkodás, sokkal inkább a tájékoztatás és a miértek megválaszolása. Úgy érezzük, hogy a hitelességünk megőrzéséhez elengedhetetlen a működésünk szempontjából kiemelten fontos, akár kényes témák tisztázása olvasóink előtt, vagyis Előttetek.

Kedves Madridisták, Szurkolótársak! Kedves Olvasóink!

A mi célunk mindig is az volt, hogy minőségi, gyors és mindenekelőtt hiteles hírforrást jelentsünk a magyarul beszélő Real Madrid-drukkerek számára, valamint hogy építsük a magyarországi madridista közösséget. A visszajelzéseitekből (amelyeket ezúton is köszönünk), és a számokból azt látjuk, hogy jó úton haladunk, hiszen a penamadridista.hu Magyarország messze legnagyobb madridista közösségének ad otthont. A napi szintű tájékoztatáshoz és a weboldallal kapcsolatos egyéb feladatokhoz szükséges munkát a mindenkori szerkesztők ingyen, saját szabadidejüket nem kímélve végezték és végzik. Nem vagyunk főállású újságírók, csupán lelkes amatőrök. Nem vagyunk sokan, a munka viszont rengeteg.

Szeretnénk folyamatosan fejlődni és jobbakká válni, minőségi módon szórakoztatni és informálni, emellett számtalan megvalósításra váró ötlet van a tarsolyunkban. Most, szűk hét évvel honlapunk elindítása után eljutottunk arra a pontra, ahol be kellett látnunk, hogy ez a fejlődési folyamat a jövőben nem tartható fenn hosszú távon, ha nem változtatunk a jelenlegi működési hátterünkön.

Természetesen nem kérünk adományokat Tőletek, nem tesszük fizetőssé az általunk szolgáltatott tartalmat, ám úgy határoztunk, hogy az eddigiekkel ellentétben helyt adunk reklámoknak a weboldalunk felületén. Ez a gyakorlatban egyaránt jelent kiemelt, bizonyos ideig állandó, valamint személyre szabott, így folyamatosan változó reklámokat. Utóbbi kategória (Google Ads) természetéből adódóan nem lesz lehetőségünk arra, hogy konkrétan szabályozzuk, hogy milyen termékekkel kapcsolatos reklámok, hirdetések jelennek majd meg képernyőiteken. Ez leginkább Tőletek és a böngészési előzményeitektől függ. Mi mindenesetre törekszünk arra, hogy a reklámok mennyisége és megjelenési módja a lehető legkevésbé legyen zavaró számotokra.

A hirdetések megjelenítése és átkattintások révén befolyó összegeket elsősorban a weboldalunk működésével összefüggő kiadások fedezésre fogjuk költeni (pl. fejlesztések, tárhely, egyéb működési költségek). Mivel a háttérmunkák már megkezdődtek, ennek hatásait akár már most is érezhetitek, de a közeljövőben is sok újítással érkezünk majd, amelyekkel a célunk az lesz, hogy minél érdekesebb és minőségibb tartalmat tudjunk biztosítani Nektek.

Mindezek miatt arra szeretnénk kérni Téged, hogy amennyiben ez nem okoz kellemetlenséget, a penamadridista.hu oldalon ne használj semmilyen reklámblokkoló bővítményt.

Az alábbiakban röviden illusztráljuk, hogy miként adhatjátok hozzá honlapunkat a kivételekhez a két legelterjedtebb blokkoló bővítmény, az AdBlock és az AdBlock Plus esetében.

AdBlock
1. lépés:

2. lépés: 

Az oldal újrabetöltése után ezt kell látnod:

AdBlock Plus
1. lépés:

Az oldal újrabetöltése után ezt kell látnod:

Köszönjük a megértéseteket és a támogatásotokat!

Üdvözlettel:
A penamadridista.hu szerkesztősége

Forrás: penamadridista.hu
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…