Solari: Ebben a helyzetben nincs értelme egyéni hibákról beszélni, csapatként buktunk el

A csapat vezetőedzője értékelte az Eibar elleni vesztes bajnoki mérkőzést.

Értékelés: „Sok mindenről lehetne beszélni. Ami a legfontosabb: az Eibar remek meccset játszott, mi pedig egyáltalán nem. Voltak helyzeteink, de képtelenek voltunk értékesíteni őket. Az ellenfelünk első gólját a mi szögletünk előzte meg; a kontrák levédekezésében mindenképpen sokat kell fejlődnünk. A második találat aztán teljesen padlóra küldött minket. Az Eibar játékosai hatalmas szívvel játszottak, s egyértelmű elképzelésük volt a koncepciót illetően. Hihetetlenül jó futballt mutattak, egyszerűen nem voltunk partiban velük. Tisztában vagyunk a hibáinkkal, de ezt nem teregetem ki a nyilvánosság elé, ez csak a stábra és a játékosokra tartozik. Gratulálok az Eibarnak.”

Hibák: „Ebben a helyzetben nincs értelme egyéni hibákról beszélni vagy kiemelni egy adott játékost. Csapatként buktunk el. Nem voltunk elég jók, ezen mindenképpen változtatnunk kell a következő meccsünkre. Most az elmúlt négy találkozó pozitív elemeire kell összpontosítanunk, illetve arra, hogy kijavítsuk a hibákat. Az öltöző? A srácok természetesen búslakodnak egy ilyen vereséget követően. Különösen, hogy a győzelmi sorozat miatt optimistán utaztunk ide.”

Hozzáállás: „Nem hinném, hogy probléma volt a játékosok hozzáállással. Mindent beleadtak, egyikük sem teljesített kevesebbet, mint 100%. A vereség inkább annak köszönhető, hogy képtelenek voltunk párharcokat nyerni.”

A középpálya megerősítésre szorul: „Egyetlen mérkőzésből nincs értelme radikális következtetéseket levonni. Én mindig az utolsó öt meccset nézem, amikor döntéseket hozok.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK