Sergio Ramos hivatalos közleménye a doppingvétség-ügy kapcsán

A kapitány is reagált a Der Spiegel által kiszivárogtatott információkra.

Szeretném tisztázni a következőket azokkal az információkkal kapcsolatban, melyek velem kapcsolatban jelentek meg különböző médiumok felületein:

– Vehemensen ellenzem a doppingolást. Sosem vettem részt és sosem fogok részt venni doppingolásban, sosem adtam beleegyezésemet és sosem fogom beleegyezésemet adni a doppingolás bármilyen formájához.

– A két ügyben, amelyre hivatkoznak, az alábbiak történtek:

  1. Málaga, 2018. április. Miután véget ért a mérkőzés, megkértek, hogy vegyek részt egy doppingellenes vizsgálaton. A hazaút miatti szoros időbeosztás jelentette nyomás hatására a tisztviselő megengedte, hogy a vizsgálat előtt lezuhanyozzak, végig az ő jelenléte mellett.
  2. Cardiff, 2017 június. Általános orvosi kezelést kaptam, melyet a klub egészségügyi szakemberei adminisztráltak. A félreértéseket tisztáztuk; formális úton, írásos formában elrendeztük az ügyet.

– A hosszú sportkarrierem során számtalan alkalommal egyeztem bele dopingellenes vizsgálatok lefolytatásába, s feleltem meg a követelményeknek. Sem ezekben az ügyekben, sem bármilyen más ügyben a múltban, nem sértettem meg a doppingellenes előírásokat, ahogyan azt a Real Madrid, az UEFA és a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség is megerősítette.

– Tiszteletben tartom az információszabadsághoz való jogot, nekem viszont a becsületemhez van jogom. A jogi csapatom fontolóra fogja venni a további lépések lehetőségét minden olyan ügyben, ahol valótlanságokat állítanak rólam, ezzel rossz színben tüntetve fel engem, s megsértve a jogaimat.

Forrás: twitter.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Thibaut Courtois
Tovább

Orvosi jelentés: Thibaut Courtois

A Real Madrid hivatalos közleménye a játékos műtétje kapcsán. Játékosunk, Thibaut Courtois a Real Madrid orvosi csapatának felügyelete…
Real Madrid hivatalos közlemény
Tovább

Hivatalos közlemény

A tegnapi napon a klub ismét hivatalos úton reagált az El Sadarban elhangzott, Vinícius-t célzó szurkolói inzultusokra. Az…