2019. May 23., Thursday

Solari: Senki sem hasonlítható Zidane-hoz

  • B. Dániel , É. Csongor (Veidt)
  • Nov. 23, 2018, 2:53 p.m.
Santiago Solari vezetőedző nyilatkozott az Eibar elleni bajnoki mérkőzés előtt.

Az Eibar „Nem tudom, hogy szoros mérkőzés lesz-e a holnapi. Egy biztos, nehéz, és energiával teli találkozóra számítok, az Eibarnak csapatként nagyon világos elképzelése van arról, hogyan is akarnak játszani. Egy agresszív együttesről beszélünk, amely sokszor igyekszik nyomás alá helyezni az ellenfelét. Szórakoztató mérkőzésre van kilátás.”

Összehasonlítás Zidane-nal „Senki sem hasonlítható Zidane-hoz. Ő a klub legendája, a pályafutása alatt képviselt minőségének köszönhetően legenda lett már játékosként is. Tökéletes futballista volt. Lehetőségem és szerencsém volt egy csapatban játszani vele, sok alkalommal küzdöttünk és harcoltunk együtt. Nincsenek információim a pontos statisztikákról, de minden valószínűség szerint ő a Real Madrid történetének legsikeresebb edzője. Csodálom emberként is, és semmi szükség arra, hogy bárkit összehasonlítsanak vele.”

Asensio „A játékosok megnyilvánulásai közül csak azok érdekelnek, amelyet a pályán mutatnak játék közben. Ezek az igazán fontos dolgok. Mindannyian egy célért küzdünk; a szurkolók, az elnök, a vezetőség, az edzői stáb, a játékosok, az orvosi csapat, a fizioterapeuták. Mindannyian, akik imádjuk a Real Madridot, hozzátesszük a saját részünket, hiszen egy csónakban evezünk.”

Modrić és az Aranylabda: „Kívánom, hogy nyerje meg. Megérdemelten győzne, ahogy Varane vagy Benzema is.”

Isco: „Remek munkát végez az edzéseken, más mondanivalóm nincs vele kapcsolatban.”

Fernando Alonso utolsó Forma–1-es szezonja: „Nadalhoz, Gasolhoz és még sokakhoz hasonlóan ő is a spanyol nemzetet képviselte a sport világában, és mindannyiunknak dicsőséget szerzett.”


Hozzászólások

Tabella