Marcelo: A kedvenc pillanatom? Minden egyes pillanatra emlékezni fogok

Predrag Mijatović fedezte fel őt alig több mint 12 éve, majd kérésére Ramón Calderón le is igazolta. A brazil balbekk 2007 januárjában érkezett meg a klubhoz, mindössze 18 évesen. A többi már történelem…

A legjobb pillanata: „Minden egyes pillanat velem marad. Nagyon érzelemdús pillanatokat élek át, amikor a gyermekeimnek a madridi történetemről mesélek. A címek, a győzelmek és a mérkőzések, amelyeken diadalmaskodtunk a szurkolóink előtt a Bernabéuban… ezek mind olyan pillanatok, amikre mindig emlékezni fogok.”

A Real Madridban játszani: „Minden egyes nap nagyon boldogan kelek fel, hiszen tudom, hogy bárki imádna az én helyemben lenni. A világ legjobb klubjában játszok, magaménak tudhatom ezt a kiváltságot. Ez a mez mindig életben tartja az ambícióimat.”

Debütálás a Real Madridban: „Leírhatatlan dolog, ha 18 évesen bemutatkozhatsz álmaid klubjában. Nagyon ideges voltam, de csak arra gondoltam, hogy pályára akarok lépni és játszani akarok. Az öltözőben sok sztár volt az érkezésemkor, nagyon különleges nap volt az. Sokszor visszanézem azt a meccset, hiszen az volt életem első napja a világ legjobb klubjánál.”

Tanácsok, amiket kapott: „Rengeteg tanácsot kaptam és kapok. Sergio rengeteget beszél velem, az érkezésem óta nagyon sokat segített nekem. Minden egyes tanácsát nagyra értékelem.”

Üzenet a szurkolóknak: „Köszönöm mindenkinek, aki támogatott az évek során és hitt bennem. Mindig beleadok mindent a címerért és értetek. Nagyon boldog vagyok, a mai életem egyik legjobb napja.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK