Lucas Vázquez: Solari megérdemelte a végleges szerződést

A spanyol szélső egy promóciós eseményen nyilatkozott röviden.

A közelmúlt eseményei: „Ez a hét egy kicsit máshogy telt, mint a többi, a válogatott szünet miatt. Mi, akik Madridban maradtak, most kipihenhetjük magunkat, és önbizalmat szerezhetünk az előttünk álló kihívásokhoz. Amióta új edző van a csapatnál, jelentősen több játéklehetőséget kaptam, mint előtte, ám a legfontosabb az, hogy eddig négy mérkőzésen négy győzelmet arattunk. Mindannyian reméljük, hogy hasonlóan alakul majd a folytatás is.”

Solari: „Megérdemelte a végleges szerződést. A teljesítménye és az eredményei önmagukért beszélnek. Senki sem tudott volna jobb munkát végezni ilyen rövid idő alatt, mint ő. Az edzései középpontjában nem a taktikai feladatok vagy az erősítő gyakorlatok állnak, hanem egyszerűen a futball. Rengeteg labdás gyakorlatot végzünk, nagy hangsúlyt fektetve a védekezés és támadás közötti átmenetekre, valamint a gólratörő játékstílus kialakítására.”

Remek formában: „Remek formában vagyunk. Most az a legfontosabb, hogy megnyertük az elmúlt négy mérkőzésünket. Ez nemcsak matematikai szempontból jó, újra tudtuk építeni az önbizalmunkat is, ami elengedhetetlen a sikeres folytatás szempontjából. Sérülések is nehezítették az életünket, de a csapat minden akadályt sikerrel vett. A célunk az, hogy az Eibar elleni meccsen is három pontot szerezzünk.”

Kritikák: „Hozzá vagyunk szokva, hogy az emberek negatív jelzőkkel illetnek minket, és hogy folyamatosan nyomás alatt kell teljesítenünk. Tudjuk, hogy csak akkor lehetünk egyénileg és csapatszinten is sikeresek, ha megfelelően tudjuk kezelni ezeket a kritikákat. Asensio? Ő egy géniusz, egy világsztár, aki nagyon-nagyon keményen dolgozik, ahogy a keret összes többi tagja is. A sikerekhez a munkán keresztül vezet az út.”

A válogatott: „A horvátok elleni, vereséggel végződő mérkőzés rendkívül nehéz volt, de kemény munkával és eltökéltséggel ismét rátalálhatunk a helyes útra. Bízom abban, hogy hamarosan visszatérhetek a nemzeti csapatba. Ez az elsődleges célom egyéni szinten.”

Forrás: A spanyol hátvéd a klub honlapjának nyilatkozott röviden.
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK