2020. February 25., Tuesday

Luka Modrić: Egy hónappal a világbajnoki döntő után már újra pályán voltam, így szükségem volt a felkészülésre

  • M. László (mrazo)
  • Nov. 14, 2018, 9:38 a.m.
A horvát középpályás a Spanyolország elleni UEFA Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt válaszolt a MARCA munkatársának néhány kérdésére.

A spanyolok elleni találkozóról

„Egy ilyen világbajnokságot követően teljesen normális, ha mentálisan nem tudod ugyanazt a szintet hozni. Nagyon rövid időn belül roppant intenzitással kell teljesítened, aminek később meglesznek a következményei. A világbajnokságon mindannyian kiválóan tettük a dolgunkat, keményen küzdöttünk, épp ezért a regenerálódás, a hasonlóan jó teljesítmény elérése mind csapat, mind egyéni szinten komoly kihívást jelent.”

Solari

„Már hivatalos? Egyértelműen jobbak vagyunk. Én azt látom, hogy mindenki jobban teljesít. Lépésről lépésre, de javulni fog a játékunk.”

A jelenlegi formáról

„Jobban vagyok, ez egyértelmű. A világbajnokságot követően mentálisan kimerültem és az előszezon kihagyása is jelentős hatással volt rám. Egy hónappal a világbajnoki döntő után már újra pályán voltam, így szükségem volt a felkészülésre. De most jobban vagyok. Rendben vannak a lábaim és fejben is helyére kerültek a dolgok… A Celta elleni mérkőzésen már sikerült megközelítenem azt a szintet, amelyet korábban hoztam.”


Hozzászólások

Tabella