Alexis Sánchez felajánlkozott a Real Madridnak

A Real Madrid továbbra is keres egy csatárt, spanyol pletykák szerint pedig potenciális jelöltként lépett elő Alexis Sánchez, a Manchester United támadója.

Miközben Alexis Sánchez állítólag szeretné elhagyni az Old Traffordot, az „El Chiringuito” című spanyol televíziós műsorban arról beszéltek, hogy a chilei játékos ügynöke, Fernando Felicevich felajánlotta ügyfelét a Real Madrid számára.

A 29 éves játékosról nemrég a The Times azt írta, hogy „magányos, unatkozik és mellőzött” a Unitedben, és keresi a mielőbbi távozás lehetőségét az angol együttesből, ahonnan már januárban szeretne továbbállni.

Alexis Sánchez

A Madrid az Interben játszó, ebben az idényben 13 meccsen 10 gólt szerző Mauro Icardi lelkes csodálója, de mivel nem valószínű, hogy az olasz együttes az idény közepén elengedné játékosát, a blancóknak más lehetőség után kell nézniük.

Alexis, aki ebben az idényben csupán egy találatot jegyez, jelenlegi, négy és fél évre szóló szerződése értelmében évente 23 millió eurót keres. A támadó még 2014-ben igazolt a Barcelonától az Arsenalhoz, majd az ott eltöltött sikeres időszakát követően váltott Manchesterbe.

A Barcelonában 141 meccsen 47 gólt szerzett, legemlékezetesebb találatát pont a Madrid ellen lőtte. 2013-ban az ő átemelésének köszönhetően nyert csapata 2-1-re egy klasszikuson. Az „El Chiringuito” szerint most visszatérne a spanyol bajnokságba, hogy a katalánok ősi riválisát erősítse.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK