Solari: A játékosok elkötelezettek a mez iránt

Santiago Solari szót ejtett többek között Viníciusról, Ramosról, de az ellenfelet is méltatta.

A játék: „A csapat mosollyal az arcán játszott, lelkesen és elkötelezetten. A végeredmény ennek köszönhető. Nem volt egyszerű, keményen dolgoztunk, és az előbbi jellemvonások látszottak a csapaton. A körülmények is nehezek voltak, és az ellenfél is nyomást helyezett ránk. Boldognak kell lennünk. A játékosok elkötelezettek a mez iránt, és az őket támogató szurkolók iránt is. Én pedig mostantól ennek a gárdának a része vagyok.”

Vinícius: „Végigjátszotta a kilencven percet, egy nagyszerű fiatal tehetségről beszélünk, aki nemrég érkezett a csapathoz. Új országban él, a foci egy új stílusát szokja éppen, tulajdonképpen egy teljesen új világba csöppent a Real Madridnál. Mindannyian láthatjuk a tehetségét. Az egész csapattal elégedett vagyok, mindenki keményen dolgozott.”

Érdekel, hogyan látta a mérkőzést Odriozola és a többiek? Olvasd el itt!

Melilla, Real Madrid

Ramos: „Nagyon lelkes volt, hogy kezdhetett. Ezen a hajón ő a kapitány, éppen ezért fontosnak tartottam, hogy fent legyen a pályán és példát mutasson. Így kell átvészelni egy nehéz időszakot. Ez a csapat igazi bajnokokkal van tele, akik tudják, hogyan kell kimászni egy ilyen gödörből. Boldog vagyok a ma mutatott teljesítményük miatt.”

Melilla: „Tudtuk, hogy nehéz lesz, hiszen ez egy olyan helyszín, ami próbára teszi az embert. Edzőként én a Segunda B-ből érkezem, ismerem ennek a sorozatnak a nehézségeit, jónéhány alsóbb osztályú csapat nagyszerű focit játszik. Remekül támadtak le minket, gyorsak voltak és megvan az oka, amiért előkelő helyen állnak a bajnokságukban. A szurkolók is nagyszerűek voltak, ellenben a pályakörülmények nem voltak éppen ideálisak, és ez azért valamelyest csökkentette a mérkőzés minőségét.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK