2019. január 21., hétfő

Odriozola: Mi vagyunk a világ legjobb klubja, a legjobb játékosokkal, a legjobb kerettel

  • K. Kristóf
  • 2018.11.01. 09:37
A tegnapi győztes Király-kupa mérkőzés után a játékosok közül Odriozola, Nacho, Cristo és Javi Sánchez nyilatkoztak a sajtó képviselőinek.

Odriozola:

Az elmúlt hetek: „Az elmúlt hetek megpróbáltatóak voltak, de a mostani eredmény miatt boldogak vagyunk. Jól éreztük magunkat a pályán, úgy alakítottuk a meccset, ahogy mi szerettük volna. Még mindig van lehetőségünk arra, hogy mindent megnyerjünk, mi vagyunk a világ legjobb klubja, a legjobb játékosokkal, a legjobb kerettel. Képesek vagyunk megfordítani a helyzetet. Én személyesen mindig a játékra koncentrálok, ha esélyt kapok. Kiváltság a csapat tagjának lenni, mindig igyekszem száz százalékot nyújtani.”

Álvaro Odriozola

Edzőcsere: „Az edzőcsere mindig nehéz helyzet, de Solari itt van, mi pedig száz százalékban mögötte állunk.”

Nacho:

Kilábalás a gödörből: „Az elmúlt néhány nap kivételesen nehéz volt, jó dolog viszont, hogy ma játszhattunk. Kiéhezettek voltunk arra, hogy gólokat lőjünk, létfontosságú volt ma nyernünk. Egy Clásicót elveszíteni sosem egyszerű, különösen ilyen nagy különbséggel, de ilyen a foci, és mindig lesznek újabb meccsek, ahol javíthatsz. Felszegett fejjel kell továbbmennünk. Ebben a szezonban akadtak problémáink a kapu előtt, a helyzeteink megvannak, de sokszor nem tudjuk őket befejezni. Ma azonban nagyszerű győzelmet ünnepelhetünk. Már alig várjuk a következő összecsapást, hogy hosszú távon is jó formába lendüljünk.”

Real Madrid

Solari: „Ha az edzőváltás azért történt, hogy jobbak legyünk... A keret kiállt Lopetegui mellett, aki csodálatos edző volt. Talán csak egy kis szerencse hiányzott, meg egy kis pontosság a kapu előtt, egy kicsi mindenből hiányzott. Most új edzőnk van, aki nagyon elkötelezett, mi pedig halálunkig kiállunk az edzőnk mellett, legyen az akárki. Keményen dolgozunk, úgy, mintha ő lenne az edzőnk erre a szezonra. Solari egy közülünk, tapasztalt és számos címet nyert a Real Madriddal játékosként.”

Kíváncsi vagy, mit nyilatkozott Solari a meccs után? Kattints ide!

Cristo:

A lehetőségről: „Egy álmom vált valóra. Keményen dolgoztam, hogy ide juthassak, és nem is lehetnék boldogabb. Köszönöm az edzőnek és a klubnak a lehetőséget. Solari nagy ugrást vitt véghez azzal, hogy az első csapat edzője lett, remélem, hogy minden így fog folytatódni, mint ma. A beállásom előtt röviden beszélgettünk, azt mondta ne tekeredjek rá a labdára, játszak egyszerűen, élvezzem a meccset és lőjek gólt. Nem is remélhettem volna jobb debütálást.”

Cristo González

Az öltözőről: „Fantasztikus ilyen közel lenni ekkora játékosokhoz, de amint a pályán vagy és elkezdesz focizni, megfeledkezel erről. Csak élvezed. Remek dolog, hogy Vinícius itt van velünk, egyre csak jobb lesz. Fiatal, de hatalmas potenciál van benne. Ő nem csak a jövő, de már a jelen is. Nem hiszem, hogy egy ilyen remek öltözőt könnyen összetörnek a vereségek, az egész gárda egy szemvillanás alatt meg tud változni.”

Vinícius Jr., Real Madrid

Javi Sánchez:

Debütálás: „Mióta csak csatlakoztam a Real Madridhoz, az volt az álmom, hogy bemutatkozhassak a felnőtt csapatban. Továbbra is a Castillára koncentrálok, de igyekszem kihozni a maximumot a lehetőségekből, amiket kapok az első csapatnál. Az edző azt mondta, hogy maradjak higgadt, játszak úgy, ahogy szoktam mostanában. Mindig figyelemmel követem az első csapat középhátvédjeit, Ramost, Nachót, Varane-t, Vallejót. Fantasztikus játékosok, és nagyon sokat lehet tőlük tanulni.”

Javi Sánchez


Hozzászólások

Tabella