Casemiro: Mi vagyunk a pályán, mi játszunk rosszul

A Barcelona elleni vereség után Casemiro és Sergio Ramos állt az újságírók elé.

Casemiro

A súlyos vereség

"Ahogy ma játszottunk, megegyzik az egész idei szezonunkkal. Nincs jól a csapat, a vereség a mutatott játékunk eredménye. Ez nem a hozzállásról vagy a taktikáról szól, hanem mindenről. A második félidőben megvoltak a lehetőségeink, de borzasztóan teljesítettünk."

Casemiro harcol a labdáért a Barcelona elleni találkozón

A hozzáállás

"Minden játékosnak, aki pályára lép többet kell futnia, több felelősséget kell vállalnia, többet kell harcolnia. Ez a klub mindig a maximumot követeli meg és ez az 5-1 jól mutatja, mit csináltunk eddig a szezonban."

A jövő

"Most nyugodtnak kell maradnunk, és türelemre van szükség. Tudjuk, hogy nem játszunk jól, de mindig jobbak szeretnénk lenni. Az edzőről nem beszélhetünk most. Ez a játékosok hibája. Mi vagyunk a pályán, mi játszunk rosszul és nekünk kell keményebben dolgoznunk."

Sergio Ramos

A mérkőzésről

"Ez egy nehéz pillanat, össze kell tartanunk és minél előbb túltenni magunkat ezen. Megpróbálunk nyugodtak maradni és hideg fejjel megvizsgálni a problémákat. A siker kulcsa az összefogás. Most együtt kell újra elindulnunk ezen az úton, és újra elkezdeni jó eredményeket elérni. A Barcelona most előnyre tett szert, de tovább kell lépnünk, még sok van hátra a szezonból."

Sergio Ramos a Barcelona elleni mérkőzésen

"Az első félidőt odaadtuk nekik, és amikor ezt a hibát egy ilyen erős csapat ellen követed el, akkor megbüntetnek. A második játékrészben egy másik Real Madrid jött ki a pályára. Kapitányként én állok itt elsőként és biztos vagyok benne, hogy még sok sikert fogunk elérni. Keményen kell dolgoznunk, javulnunk és fejlődnünk kell. Ezzel a mentalitással tudunk visszatérni a helyes útra."

Lopetegui

"Ezeket a döntéseket nem mi hozzuk meg. Mindig elmondtuk, hogy 100 százalékig az edzők mögött állunk, de ezeket a döntéseket feljebb hozzák meg és tiszteletben kell tartanunk. Meglátjuk, mi történik a következő órákban. Nyugodtnak kell maradnunk és nem ujjal mutogatni a másikra. Magunkba kell nézni. A tiszteletet elnyerni kell és nem kierőszakolni."

Kemény munka

"Nyertem már bajnokságot több mint 10 pontos hátrányból is. Ez arról szól, hogy feladod vagy felemelt fejjel keményen dolgozol. Csak ez vezet el a sikerekig és a Madrid mindig megmutatja, hogy sohasem adja fel. A mostani formánkon is túl fogunk lendülni."

A felelősség

"A futball különböző szakaszokból áll, ez pedig egy mérkőzésre is igaz. Az első 45 percben nagyon rosszul játszottunk, játékosként pedig önkritikát kell gyakorolnunk, és felelősséget kell vállalnunk a látottakért. Megvoltak a lehetőségeink a javulásra. A második félidőben csináltunk jó dolgokat, de amikor bekaptuk a harmadikat, összetörtünk. Az ellenfél pedig kihasználta ezt és megbüntetett minket."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

Az Osasuna elleni kezdőcsapat

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára az Osasuna elleni bajnokin. Kezdőcsapat 13. Lunin​2. Carvajal22. Rüdiger18. Tchouameni23. F. Mendy12.…