Karembeu: Mariano lehet az új Cristiano

Christian Karembeu, a Real Madrid korábbi kiválósága a közelgő El Clásico kapcsán mondta el gondolatait egy interjú során.

„Mariano lehet az új Cristiano, de hinnie kell magában. Gyors, jó szeme van és jól mozog. Benzema is lehetne gólkirály, de ez egy csapatmunka.”

„A Madrid Cristianóra játszott, de a tehetségüket felhasználva találniuk kell egy másik utat. Most nincs egy igazi gólvágójuk. Cristiano megnyerte a Pichichit, most egy újabb ilyen játékost keresünk.”

„Ami most történik a Real Madridnál, az nem csak a játékosok hibája, a felelősség közös. A játékosok új edzőt kaptak, miután olyan sok trófeát megnyertek az előzővel, teljesen normális, hogy kétségek merülnek fel és aggódnak.”

Karembeu

„Ramos most nincs jelen, rossz formában van. Ha jól teljesít, akkor a ritmust ad a csapatnak. Ő vezeti a Real Madridot.”

„Courtois-nak és Arthurnak (a Barcelona frissen igazolt játékosa – a szerz. kieg.) még szoknia kell a saját csapatát, a Clásicót. Malcom jó játékos, de nincs könnyű helyzetben, mivel ott van Dembelé.”

„Számomra annak idején nagy meglepetés volt, ami a Nou Campban fogadott minket, amikor először látogattam el oda. Köveket dobáltak a buszunknak, nem értettem. Elhúztam a függönyt a buszon, hogy lássam Barcelonát, erre… Bumm! Megdobáltak minket kővel, eléggé meglepődtem.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK