Lopetegui: A Sevilla egyszerűen jobb volt nálunk

Julen Lopetegui beszélt többek között a vereség okairól, a Barcelona botlásáról és Marcelo sérüléséről is.

A probléma: „Az volt a probléma, hogy a Sevilla egyszerűen jobb volt nálunk, főleg a mérkőzés elején. Rögtön kétszer is betaláltak, kíméletlenek voltak a meccs első felében. Az első játékrészben nem voltunk jobbak, a másodikban pedig egy sor lehetőséget puskáztunk el, ami a maradék reményünket is szertefoszlatta. Gyenge teljesítményt nyújtottunk, a Sevilla megérdemelten nyert.”

Az elképzelés: „Az volt az elképzelés, hogy keményen letámadunk az ő térfelükön, de nem úgy alakult, ahogy reméltük, és ezért drágán megfizettünk, főleg az elején. Elég megalkuvó lenne azt mondani, hogy nem készültünk fel rendesen, mégis úgy tűnik, hogy ez a helyzet. Sem a játékosok, sem az edző nem álltak a helyzet magaslatán az első játékrészben. Ha a második félidő elején megadják a gólunkat, lett volna esélyünk.”

Vereségek a Ramon Sánchez-Pizjuánban: „Korábbi vereségeket nem tudok megmagyarázni, a mairól meg elmondtam a véleményemet. A Sevilla maximális elismerést érdemel azért, ahogy képes ezeket a meccseket kezelni. Össze kell szednünk magunkat, és a következő fontos és sorsdöntő meccsekre koncentrálni.”

Real Madrid, Sevilla

Mentalitás: „Ugyanazzal a mentalitással lépünk pályára idegenben, mint a Bernabéuban. Nem hiszem, hogy a koncentráción vagy az intenzitáson múlt volna. Ennek a csapatnak megvan a jelleme hozzá, hogy kezelje az ilyen szituációkat.”

A Barcelona veresége: „Csalódottak vagyunk, hogy elveszítettünk egy olyan meccset, amit nagyon meg szerettünk volna nyerni. A La Liga egy maratoni versenysorozat, sok kihívás áll még mindenki előtt.”

Marcelo: „Meghúzódott, holnapra többet tudunk majd.”

Felállni a padlóról: „Jól fel kell készülnünk a következő meccsre. A La Ligában megtörténik az ilyen, és újra meg fog. Nekünk most a szombatra kell koncentrálnunk, mikor hazai pályán vár ránk a kihívás. Holnap felkelünk, és amilyen jól csak tudunk, felkészülünk a következő megmérettetésre.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

A Barcelona elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a soron következő, Barcelona elleni bajnoki mérkőzésre. A keret Kapusok: Lunin, Kepa, Mario…