Lopetegui: Mariano tudja, mit jelent a Madridnak a Bajnokok Ligája

Julen Lopetegui a Roma elleni találkozó után beszélt Marianóról, Asensióról, Iscóról és Bale-ről, de a kapushelyzetet is megemlítette.

A teljesítmény: „Remekül játszottunk, egy nagyon nehéz ellenfél ellen, akik egyetlen gólra voltak az előző szezonban a döntőtől, és akik sokat fektettek bele a keretükbe ebben az idényben is. Fantasztikusan játszottunk, megérdemeltük a három pontot. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, boldogok vagyunk.”

A folytatás: „Jó meccset játszottunk, megvan a három pont, de ez csak a kezdet. Most egy időre el kell fordítani a figyelmünket a BL-ről, és a következő mérkőzésünkre koncentrálni. Három hónapja dolgozik együtt a csapat, és egyre csak fejlődünk, egyre jobbak leszünk. A továbbiakban is így kell folytatnunk, hiszen fontos találkozónk lesz három napon belül.”

Mariano csodagólja: „Mariano jól ismeri az otthonát, ismeri azt a bizonyos „Real Madrid-érzést”, tudja, mit jelent ennek a klubnak a Bajnokok Ligája. Csodálatos hozzáállása van, és ezúttal is mindent beleadott. A kemény munkának mindig megvan a gyümölcse, ezúttal egy fantasztikus gólban mutatkozott ez meg.”

Mariano, Marcelo, Asensio, Roma, Real Madrid, goal

A keret minősége: „Egészen kiváló játékosok állnak a rendelkezésemre, remek hozzáállással, úgy edzenek, mint az állatok. Mindez nagy segítség a csapatnak a fejlődésben. Ez a lehető legjobb út ahhoz, hogy minden sorozatban sikeresen vegyük az akadályokat.”

Asensio: „A Real Madridban nagyon sok jó játékos van, és közülük tizennégyen kapják meg az esélyt egy meccsen. Egy edzőnek mindig gondolnia kell arra is, hogy egy összecsapás közben mik történhetnek. Asensio nagyon jó meccset játszott, ezúttal a második félidőben állt be, és remekül teljesített.”

Isco: „Egy ilyen meccs nagyon sokat követel meg az embertől, a második félidőben látszott, hogy ha nyitottá válik a játék, az csak még fárasztóbb tud lenni a játékosok számára. Isco mindent beleadott a csapatért, jól teljesített.”

Isco, Real Madrid, Roma, goal

A kapus ügy: „Bármilyen döntést is hozunk, jól választottunk. A dolgokat őszintén kimondjuk, és két profi között sokkal természetesebben zajlik minden, mint hinné az ember. Nincs semmi probléma kapus fronton.”

Bale: „Nagyon jó meccse volt, de én inkább a csapatteljesítményt emelném ki, hiszen mindenki nagyszerű mérkőzést játszott. Azt érdemeltük, hogy különösebb megerőltetés nélkül nyerjünk, és ez így is történt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK