Ramos: Azért vagyunk a világ legjobbjai, mert nem laktunk jól a sikerekkel

Julen Lopetegui mellett a kapitány is nyilatkozott a Roma elleni BL-meccset megelőzően.

Triplázás a Bajnokok Ligájában: „Egyetértek a mesterrel, ez egyszerre tölt el minket büszkeséggel és felelőséggel. Véletlenül vagy érdemtelenül nem lehet zsinórban három BL-trófeát nyerni, ugyanakkor a jövőben is éhesnek kell lennünk a győzelemre. A célunk, hogy továbbra is mi legyünk Európa legjobbjai.”

Griezmann nyilatkozata„Hogy Griezmann azt mondta, hogy Messi és Cristiano szintjén van? Jó kérdés. A tudatlanság vakmerővé teszi az embert. Amikor ez a srác beszél, eszembe jutnak az olyan játékosok, mint Totti, Raúl, Buffon, Casillas, Maldini, Xavi és Iniesta, akik szintén sok trófeát nyertek, de mégsem kaptak Aranylabdát. Mindenkinek megvan a szabadsága, hogy elmondja a véleményét, de talán Griezmann hallgathatna Simeonéra, Godínra vagy Kokéra, emberekre, akik tisztességgel tudnak megnyilatkozni. Ennek ellenére nagyszerű játékosnak tartom őt.”

BL-döntő az Atlético stadionjában: „Teljesen lényegtelen a helyszín, a Real Madridnak mindig arra kell törekednie, hogy megnyerje a Bajnokok Ligáját. Ez csak egy plusz motiváció, hogy az Atleti stadionjában lesz a döntő.”

Tanács Viníciusnak„Egyedülálló képességekkel rendelkezik, s nagy jövő áll előtte. A klubbal közösen meg kell találniuk azt a megoldást, azt az utat, ami a legjobban segíti a fejlődését. Mi egyáltalán nem helyezünk felesleges nyomást, terheket a vállára. Most csak a futballra szabad összpontosítania.”

Fontossági sorrend a kupák között: „Való igaz, hogy már régóta nem nyertünk Király-kupát, de ha választanom kellene, akkor azt mondanám, hogy idén is inkább BL-győztes lennék szívesebben. Mindenkinek tiszteletben kell tartania, hogy milyen nehéz is megnyerni ezt a sorozatot. Persze, minden trófea fontos, de nem egyenértékűek.”

Cristiano Ronaldo hiánya: „Egy legenda volt, aki rengeteg rekordot megdöntött, de ez már a múlt. Nagy űrt hagyott hátra maga mögött, de megvannak a játékosaink, hogy betöltsük azt. A fiatalok nagyon sikeréhesek. Jó szívvel emlékezünk Cristiano itteni éveire, de még a legjobb játékosok esetében is igaz, hogy a klubnak tovább kell lépnie, ha távoznak. A legjobbakat kívánom neki, egyszer talán ismét keresztezik majd egymást az útjaink.”

Messi azt nyilatkozta, hogy nagyon szeretné megnyerni a BL-t: „A Barcelona mindig is az egyik legfőbb riválisunk volt. Nincs abban semmi meglepő, hogy az egyik sztárjátékosuk meg akarja nyerni a legrangosabb klubsorozatot. Ők is az esélyesek közé tartoznak.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK