Marcelo: A világ legjobb klubjában vagyok, továbbra is itt akarok játszani

A Real Madrid brazil hátvédje a klub televíziós csatornájának adott interjút, ahol többek között reagált a távozásával kapcsolatos pletykákra.

Reagálás a távozásával kapcsolatos pletykákra: „Nagyon boldog vagyok a Real Madridnál, ez az otthonom és még sok év van hátra a szerződésemből. Nagyon boldog vagyok itt, ez a világ legjobb klubja, én pedig mindig a legjobb klubnál akarok játszani. Jó, hogy beszélünk erről, mert mindig röppennek fel pletykák, nekem pedig eléggé fárasztó folyamatosan azt bizonygatni, hogy itt akarok lenni, hogy itt akarok játszani. Mindig a legjobbamat nyújtom, hogy a világ legjobb klubjában lehessek.”

„Egyszerűen csak végzem a munkám. Minden évben meg kell mutatnom, hogy mire vagyok képes. A Real Madridban való játék minden pillanatát élvezem, és teljesen természetes, hogy mindent beleadok. Mindent azért teszek, hogy a szurkolók élvezzék a játékot, a Madrid pedig a csúcson legyen, ahová való.”

Marcelo

„Hosszú évekig itt akarok még lenni. Teljesen nyugodt vagyok ezzel kapcsolatban, a Real Madridban akarom folytatni a pályafutásomat. Sokan a közösségi média mögé bújva nevetséges pletykákat kezdenek terjeszteni, amivel olyan helyen okoznak problémát, ahol valójában minden rendben van. Ugyanolyan sikeréhes vagyok, mint 18 évesen. A végsőkig itt leszek.”

Pozitív érzések: „Nagyszerűen érzem magam. Nagyon szeretnék minden mérkőzéssel és edzéssel jobbá válni. Nagyon jó úton haladunk. Most még az idény korai szakaszában vagyunk, de fantasztikusan érezzük magunkat.”

„Ha mindent jól csinálsz, akkor kétszer olyan keményen kell dolgoznod, hogy tovább javulhass. Az edzőnek segítenie kell nekünk ebben. A játékunk labdával és labda nélkül is jónak tűnik. Ha elveszítjük a labdát, a lehető leggyorsabban megpróbáljuk visszaszerezni.”

Kapcsolat a társakkal: „Védekezésben és támadásban is hozzá kell tenned a magadét, de az, hogy ilyen játékostársaim vannak, magabiztossággal tölt el. Nagyon jól megértjük egymást az elől játszókkal, mint Luka, Asensio, Karim, Isco… Annyira könnyű velük.”

Marcelo

BL-döntős emlékek: „Még mindig libabőrös leszek, ha a Bajnokok Ligájára gondolok. A padon kezdtem a Tizediknél, mérges voltam, de amikor beálltam, hihetetlenül nagy elszántság dolgozott bennem. A gólom a kemény munka eredménye volt, a legemlékezetesebb pedig az az érzés, ami akkor kavargott bennem, amikor a labda bement a kapuba. Megfizethetetlen érzés gólt szerezni a Real Madrid színeiben egy döntőben. Ezek olyan különleges pillanatok, amelyeket megoszthatok a gyermekeimmel. Egy álmot élek meg, el is érzékenyülök, mert a világ összes játékosa nagyon szeretne BL-döntőbe jutni.”

A BL ünneplése: „Hihetetlen érzés magasba emelni a BL-trófeát. Egy ilyen pillanat szurkolók millióihoz, családokhoz, a hazádhoz szól. Eljutni a Cibelesre, ahol a szurkolókkal együtt ünnepelsz… Az emelvényről minden embert láthatsz, kivételes pillanatok ezek. Köszönöm Sergiónak, hogy felhívott magával.”

Marcelo

Győzelem a Real Madriddal: „Ha megnyersz valamit a Madriddal, az hihetetlen érzés. A Real Madrid olyan hatalmas… Ha megállsz egy pillanatra, akkor tudatosul benned, hogy épp a világ legnagyszerűbb klubjával nyertél egy óriási trófeát. Minden meccset, minden edzést és minden trófea magasba emelését nagyon élvezem.”

Új kezdet: „Minden újabb idény kezdete tiszta lapot is jelent, mindig újabb győzelmekre vágyom. Számomra a sikeréhség és a trófeák megnyerése iránti vágy jelenti a motivációt. Nem gondolok arra, hogy mi volt korábban. Arra koncentrálok, hogy a legjobbamat nyújtsam a győzelmek érdekében. Nem sokat szoktam gondolkodni a jövőn sem. Nagyon fiatalon érkeztem, megkaptam a lehetőséget, majd minden tökéletesen alakult. Futball értelemben abszolút teljesnek érzem az életem, ami a Real Madridnak köszönhető, amely mindent megadott nekem. Én továbbra is igyekszem ugyanezt tenni vele.”

Vinícius: „Biztos vagyok benne, hogy sikeres lesz a Madridban, jó úton halad. Nagyon fiatal, mindent azért tesz, hogy itt érjen el sikereket.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK