Benzema: Szeretnék sok gólt lőni

A Girona elleni győzelem után Benzema, Casemiro, Carvajal, Bale és Marcelo álltak a sajtó munkatársainak rendelkezésére.

Benzema:

„Nehéz meccs volt, egy nagyon erős ellenféllel szemben. A meccs elején kaptunk egy gólt, majd ezt követően kezdtük a saját játékunkat játszani. Elégedettek vagyunk a győzelemmel, mivel három nagyon fontos pontot szereztünk idegenben. Ugyanebben a szellemben folytatjuk tovább. Nagyon szeretnénk ebben az idényben jó eredményt elérni a bajnokságban.”

Benzema

„10 éve itt vagyok, mindig keményen dolgozom a csapatért. Sok gólt szeretnék lőni, hogy címekhez segítsem a csapatot. A foci azonban nem csak a gólokról szól, hanem győzelmekről és jó játékról. Meg fogok próbálni sok gólt szerezni.”

Casemiro:

„Jó teljesítményt nyújtottunk. Az első félidőben szenvedtünk, nem működött a letámadásunk, de a második játékrészre ez megváltozott, nagyon jól játszottunk és sokkal magabiztosabbnak tűntünk. Értjük, hogy mit szeretne tőlünk az edző, ő pedig tudja, hogy hogyan változtasson. Gratulálni kell neki, mivel olyan változtatásokat eszközölt, amelyekkel végül a mi előnyünkre formálta a játékot.”

„A csapattársaimnak is jár a gratuláció, ebben az idényben az egységen van a hangsúly, ha pedig sikerül ezt véghez vinnünk, akkor jól fogunk szerepelni a bajnokságban. Ma ezt láthatták.”

„Marcelo később tért vissza az edzésekhez, ahogy én is, a pihenés pedig fontos. Ő egy nagyszerű játékos, igazi sztár, tudom, hogy hamarosan újra formában lesz.”

Girona - Real Madrid

Carvajal:

„A csapat jól reagált a Girona vezető találatára. A tizenegyesek jogosak voltak, megszereztük a három pontot és jó érzésekkel távozunk. Az első pillanattól kezdve hátulról építkezve szerettünk volna játszani. Az első félidőben nem tudtunk jól összejátszani a támadókkal, de a másodikban sokkal veszélyesebbek voltunk, ez volt a kulcs.”

„Tudjuk, hogy a bajnokság eleje az egész bajnoki idényre kihatással lehet, de lépésről lépésre haladunk, továbbra is szeretnénk három pontot szerezni a meccseinken. Minden összecsapást úgy kell kezelnünk, mintha döntők lennének. Most a Leganést fogjuk vendégül látni, ami számomra egy nagyszerű és különleges mérkőzés lesz. Reméljük, hogy kedvezően alakul majd számunkra.”

Bale:

„A bajnokságban nagyon fontos a jó kezdés, örülünk a Girona elleni győzelemnek. Tudjuk, hogy a meccs 90 percig tart, nem 45-ig, a helyzeteinket pedig ki kell használnunk. Ez a futball.”

„Készen állok, hogy segítsem a csapatot, egységesek vagyunk, mind együtt dolgozunk és minden lehetséges címet meg akarunk nyerni. Szívesen lövök tizenegyeseket, de az edző dönt, én pedig tiszteletben tartom a döntéseit.”

Bale

Marcelo:

„Nagyszerűen játszottunk és megszereztük a három pontot. Az első pillanattól kezdve jól teljesítettünk, ezen az úton akarunk tovább haladni úgy, hogy egyre jobbá válunk. Minden meccs nehéz, eltartott egy darabig, amíg a saját játékunkat kezdtük játszani, de a legfontosabb az, hogy nem kaptunk több gólt.”

„Keylor remekül teljesít. Courtois és Keylor is nagyszerű. Ma fantasztikus volt a kapusunk, nagyon elégedett vagyok vele.”

„Meglepett a lecserélésem, de tiszteletben tartom az edző döntéseit. Szerettem volna folytatni, mivel 100%-osnak éreztem magam.”

„Cristiano a világ legjobbja, vagyis egyértelmű, hogy hiányozni fog nekünk, de Bale és Benzema is nagyon jók.”

Forrás: realmadrid.com, MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK